12-11-2017  - MCH PRESSE

Fremgang for Stumpemarkedet

Fremgang for Stumpemarkedet

Arkivfoto: MCH/Johnny Møller.

Stumper og guld fra gemmerne tiltrak lørdag flere udstillere og besøgende til den 66. udgave af Stumpemarked i MCH Messecenter Herning. Udstillerne melder om stor købelyst.

8.948 besøgende og 10 procent fremgang i antallet af solgte stande var facit, da MCH Messecenter Herning gjorde status efter Stumpemarked 11. november. Besøgstallet var 1.300 højere end i foråret og 300 flere end i efteråret 2016. Samtidig kunne MCH glæde sig over købelyst og stor tilfredshed hos udstillerne:

- Vi glæder os over fremgangen og over de mange udstillere, der allerede har bestilt stand til næste Stumpemarked, siger Anders Ladefoged, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Han nævner flere årsager til fremgangen:

- Selve markedet for stumper er gennem årene blevet mindre, og derfor er der helt naturligt færre udstillere, men vi har styrket den del med sociale aktiviteter med flere biler, MC- og knallertklubber som omdrejningspunktet. Samtidig har den voksende interesse for loppefund og vintage smittet positivt af på Ting & Sager. Fremgangen glæder os, og vi vil med flere nye tiltag gøre os umage for at fortsætte den positive udvikling.  

Stumpemarked bød på 380 udstillere fordelt på 23.000 kvadratmeter i otte haller i MCH Messecenter Herning. Næste udgave af Stumpemarked finder sted lørdag 7. april 2018.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer