12-11-2017  - MCH PRESSE

Fremgang for Stumpemarkedet

Fremgang for Stumpemarkedet

Arkivfoto: MCH/Johnny Møller.

Stumper og guld fra gemmerne tiltrak lørdag flere udstillere og besøgende til den 66. udgave af Stumpemarked i MCH Messecenter Herning. Udstillerne melder om stor købelyst.

8.948 besøgende og 10 procent fremgang i antallet af solgte stande var facit, da MCH Messecenter Herning gjorde status efter Stumpemarked 11. november. Besøgstallet var 1.300 højere end i foråret og 300 flere end i efteråret 2016. Samtidig kunne MCH glæde sig over købelyst og stor tilfredshed hos udstillerne:

- Vi glæder os over fremgangen og over de mange udstillere, der allerede har bestilt stand til næste Stumpemarked, siger Anders Ladefoged, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Han nævner flere årsager til fremgangen:

- Selve markedet for stumper er gennem årene blevet mindre, og derfor er der helt naturligt færre udstillere, men vi har styrket den del med sociale aktiviteter med flere biler, MC- og knallertklubber som omdrejningspunktet. Samtidig har den voksende interesse for loppefund og vintage smittet positivt af på Ting & Sager. Fremgangen glæder os, og vi vil med flere nye tiltag gøre os umage for at fortsætte den positive udvikling.  

Stumpemarked bød på 380 udstillere fordelt på 23.000 kvadratmeter i otte haller i MCH Messecenter Herning. Næste udgave af Stumpemarked finder sted lørdag 7. april 2018.