14-12-2017  - MCH PRESSE

Hele campingbranchen bakker op om Ferie for Alle

Hele campingbranchen bakker op om Ferie for Alle

Ferie for Alle 2018 byder på otte haller fyldt med campinginspiration. Foto: MCH/Lars Møller.

Interessen for camping går kun en vej: Op. Derfor er der ekstra glæde forud for campingudstillingen på Ferie for Alle 2018. Udstillingen er Skandinaviens største og byder på alle de nuancer, campinglivet rummer.

- Camping er den ultimative, frie ferieform.

Det er et statement, som vil noget. Bag det står Per Højgaard, direktør for Adria og komitémedlem på Ferie for Alles campingudstilling. Fra ham lyder flere positive toner:

- Der er igen gang i hjulene i branchen efter finanskrisen. Der er mennesker i butikkerne, og der er meget stor interesse for camping blandt både erfarne campister, unge børnefamilier og dem midt imellem. Derfor er det med endnu større glæde end almindeligvis, at vi ser frem til campingudstillingen på Ferie for Alle 2018.

Ferie for Alle foregår i MCH Messecenter Herning 23. til 25. februar 2018. Messens campingudstilling fylder hele otte messehaller, som i alt dækker 31.000 kvadratmeter. Her kan besøgende opleve samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

I år byder campingbranchen på endnu mere for campinginteresserede børnefamilier. Blandt andet har Isabella en stor legeplads på deres stand. Der vises også masser af familievogne med udstyr målrettet børnefamilier.

Hele camping-Danmark under ét tag
Kim Nielsen fra Vejle Caravans er en af de mange campingudstillere, som år efter år er at finde på Ferie for Alle.

- Messen er branchens vigtigste talerør. Det er et unikt mødested, hvor vi som udstillere både når etablerede campister, som er på udkig efter den nyeste luksusmodel, og helt nye campister, som leder efter deres allerførste vogn, siger han.

Hvert år besøges messen af over 60.000 mennesker, som hver især søger deres individuelle drømmeferie og udstyret dertil. Til det formål er Ferie for Alle oplagt, lyder det fra Kim Nielsen, som foruden at være udstiller også er komitémedlem.

- Campingudstillingen på Ferie for Alle gør det let for de besøgende i ro og mag at gå på oplevelse i hele camping-Danmark. Her kan de gå rundt og snuse til flere forskellige mærker, modeller og pladser. De behøver altså ikke fare land og rige rundt for at finde den rigtige, men har det hele samlet et sted.

Foruden vogne, telte, autocampere og udstyr vil der også være et væld af campingpladser på udstillingen. I Hal H kan besøgende gå på opdagelse blandt repræsentanter fra pladser både i og udenfor Danmark.

Danmarks mest prestigefyldte campingpriser
Igen i år uddeles Danmarks mest prestigefyldte campingpriser i forbindelse med Ferie for Alle. Det foregår ved Danish Camping Award, som finder sted dagen før åbningen af Ferie for Alle.

Ved prisuddelingen kåres Årets Campingvogn, Årets Campingtrækker, Årets Autocamper, Årets Danske Campingplads, Årets Udenlandske Campingplads og Camping Prisen, som går til et firma eller en person. 
Til arrangementet er der kun adgang for presse og udstillere, men efterfølgende kan samtlige prismodtagere opleves på messen.