04-07-2017  - IIHF/MCH Presse

Herning forbereder overnatning til tusinder af ishockeyfans i MCH

Herning forbereder overnatning til tusinder af ishockeyfans i MCH

Udvalgte rejsearrangører var 29. juni på besøg i et showroom for at inspicere boformerne i Hockey Camp Herning. Foto: MCH/Johnny Møller.

Det bliver en ekstraordinær oplevelse, når 8.000 ishockeyfans får mulighed for at flytte ind i Hockey Camp Herning under Ishockey VM 2018 – kun 200 meter fra Jyske Bank Boxen Ishockey Arena.

Når Ishockey VM i maj 2018 kommer til Danmark og Herning, venter der fans fra hele verden en oplevelse ud over det sædvanlige. Udover verdensklasse-ishockey får publikum for første gang nogensinde mulighed for at bo i og opleve den helt særlige stemning i Hockey Camp Herning, der ligger kun 200 meter fra Jyske Bank Boxen, hvor kampene spilles.

- I samarbejde med Herning Kommune og Visitherning har vi sat os for at skabe en spændende hockey camp med en række forskellige overnatningsmuligheder, som giver de mange tusinde tilrejsende fans en unik mulighed for at opleve et Ishockey VM på en helt ny måde – helt tæt på kampene. Vi ser frem til et brag af en ishockey-fest til maj, både inde i Jyske Bank Boxen og i Hockey Camp Herning ved siden af arenaen, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Hockey Camp Herning kan huse op mod 8.000 gæster og campen, der både omfatter overnatning, indkøbsmuligheder, mad- og drikkeboder og ikke mindst masser af underholdning, kommer til at danne grundlag for en helt unik stemning blandt de mange fans.

En kreativ og anderledes idé
Herning Kommune, VisitHerning og MCH har fået god respons fra de første testpersoner fra Finland, Norge, Sydkorea, Tyskland og Danmark, der netop har besøgt en miniatureudgave af den kommende Hockey Camp Herning.

-  Hockey Camp Herning er en kreativ og anderledes idé, der er nytænkende i forhold til, hvad vi tidligere har set. Campen er et rigtig godt alternativ for fans til at bo på hotel, hvor der ofte er længere afstand til ishockey arenaen – og samtidigt er det meget hyggeligere. Med tusindvis af fans samlet ét sted bliver der skabt en helt speciel fællesskabsfølelse, der skaber stor værdi for både fans og spillere, siger Kjell-Ivar Søreng fra Dues Sportreiser i Norge, der for nyligt har besøgt miniatureudgaven af ishockey-byen.

En helt unik oplevelse
Direktør for VisitHerning, Søren Juul Baunsgaard, glæder sig til at de mange tilrejsende fans får en oplevelse for livet under deres besøg til ishockey VM i Herning.

- Der er ingen tvivl om, at de tilrejsende fans næste år vil få en meget anderledes oplevelse end, hvad de er vant til. Det bliver en oplevelse, hvor gæsterne er helt tæt på ishockey VM i hele perioden, og en oplevelse som vil være stemningsfyldt og unik. Vi tager det bedste fra den store danske festivaltradition, og blander det med den kæmpe oplevelse, det er, at overvære kampene ved et ishockey VM, siger Søren Juul Baunsgaard.

Den billigste overnatningsmulighed i Hockey Camp Herning vil være omtrent 35 euro/nat/person. Læs meget mere om Hockey Camp Herning, herunder boligtyper, priser etc. her

 

Læs mere om IIHF Ishockey VM 2018