03-10-2017  - MCH Presse

Innovation, optimisme og vækst åbner hi-messen

Innovation, optimisme og vækst åbner hi-messen

Efter åbningen af hi 2017 var Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, teknologiekspert Märtha Rehnberg og Jørgen Stenberg, formand for messekomitéen rundt for at besøge udvalgte udstillere på den 54. udgave af hi Tech & Industry Scandinavia 2017. Foto: MCH/Lars Møller

Udstillere og besøgende stod klar tirsdag i MCH Messecenter Herning, da hi Tech & Industry Scandinavia 2017 åbnede dørene til Skandinaviens største teknologi- og industrimesse med rekordmange udstillere, uddeling af en eftertragtet pris og det største program nogensinde.

Skandinaviens største teknologi- og industrimesse hi Tech & Industry Scandinavia 2017 inviterede tirsdag indenfor til tre intense dage, hvor de besøgende blandt andet kan opleve 711 udstillere, 139 verdensnyheder og det største konferenceprogram nogensinde.

Det omfattende program vakte begejstring hos Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, som benyttede sin velkomsttale til at takke både udstillere og samarbejdspartnere for at have bidraget til udviklingen af den 54. udgave af messen:

- Hi har udviklet sig gennem årene og skal blive ved med at udvikle sig i takt med tiden og i samklang med markederne og verden for at være den foretrukne markedsplads. Hi er i år blevet til endnu mere. Messen har udviklet sig takket være et godt og tæt samarbejde med messekomitéen, brancheorganisationer, brancheforeninger og jer kære udstillere, sagde Georg Sørensen og gav ordet videre til Jørgen Stenberg, formand for messekomitéen, der gav branchen et stort skulderklap:

- Dansk industri står rigtig stærkt på verdensmarkedet. Vi er meget innovative, vi er meget fleksible, og vi har meget gå-på-mod. Og vi har noget, som mange andre lande ikke har: Vi har et godt købmandskab, og det skal vi være stolte af, sagde Jørgen Stenberg.

Teknologi på tværs

Messens officielle åbningstaler teknologiekspert Märtha Rehnberg brugte sin tale til at tydeliggøre vigtigheden af samarbejdet på tværs af industrier for at sikre fremtidig vækst:

- Disruption er ikke noget, der sker ved os. Det er noget, vi skaber sammen. Og mødet face-to-face er utrolig vigtigt for, at vi kan tænke kreativt sammen – og det er netop i det kreative krydsfelt, at teknologier vil finde nye markeder, nye businessmodeller og nye værdisystemer, sagde Märtha Rehnberg.

Under sin åbningstale overrakte Märtha Rehnberg DIRA Automatiseringsprisen 2017, der tildeles en person eller virksomhed, der har bidraget innovativt til udviklingen af robotteknologien. Den eftertragtede pris gik til robotvirksomheden Intelligent Marking for verdens første og eneste fuldautomatiske robot til opstregning af sportsanlæg.

Det største program nogensinde

Foruden de rekordmange udstillere byder programmet på hi Tech & Industry Scandinavia 2017 også på konferencen Veje til Vækst – Dansk Eksportdag og fødevarekonkurrencen International FOOD Contest, der begge løber af stablen tirsdag. De tre messedage byder også på WIND ENERGY DENMARK, TECHNOMANIA, Ledernes "Tag ansvar" pop-up butik, Digitaliseringskonferencen samt andre spændende konferencer med keynote speakere fra ind- og udland.

hi Tech & Industry Scandinavia 2017 finder sted i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober. Læs mere her.


Se flere billeder