22-09-2017  - MCH Presse

Ishockey: Danmarks bedste mødes i Jyske Bank Boxen

Ishockey: Danmarks bedste mødes i Jyske Bank Boxen

Foto: Herning Blue Fox

Der er lagt op til en gigantisk ishockeyfest i Jyske Bank Boxen i Herning, når Danmarks stærkeste ishockeyhold den 19. og 20. januar spiller Final Four om Metal Cup-titlen og æren af at være dansk ishockeys næste pokalmester.

Lige nu kæmper de 11 hold fra Metal Ligaen om billetterne til Jyske Bank Boxen. Det er nemlig de fire bedst placerede hold efter 20 spillerunder i grundspillet i Metal Ligaen – der netop er gået i gang – der får adgang til Final Four-stævnet.

- Vi får optimale faciliteter for tilskuerne i Jyske Bank Boxen, og vi glæder os til at se hele ishockey-Danmark på lægterne, siger direktør for Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen.

Billetsalget til hockey-festen begynder via Ticketmaster 23. oktober, og for blot 350 kroner får man billet til hele eventen.

- Blandt meget andet har vi ladet os inspirere af håndbolden, der i de seneste mange sæsoner har haft stor succes med Final Four-stævnerne. Mange tilskuere mødes med godt humør og skaber en fantastisk ramme om kampene. Vi satser på, at ishockeyen kan generere samme fine atmosfære i Herning, siger Ulrik Larsen.

- Final Four-stævnet er en gave til alle danske ishockeyfans, ikke kun fans af de fire implicerede klubber. Det er god ishockey i perfekte rammer to dage på stribe, og fansene får den bonus, at de også kan opleve en af vores VM 2018-arenaer med is på for første gang, tilføjer han.

Ser frem til ishockey i Jyske Bank Boxen

Den kommende værtsby for VM 2018 ser ligeledes frem til Final Four-stævnet i januar.

- Vi er rigtig glade for at være værtskommune for en spændende nyskabelse i dansk ishockey. Herning har et langt, varmt og succesfuldt forhold til ishockey-sporten. Et forhold, der vil kulminere til VM i maj 2018. Final Four er en optimal måde at afprøve faciliteterne, og jeg er sikker på at alle ligahold vil kæmpe hårdt for at få lov til at spille i den fantastiske kulisse, som Jyske Bank Boxen vil være, siger Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune.

Også hos MCH A/S glæder man sig over Metal Final Four i Jyske Bank Boxen.

- Vi elsker mesterskaber i MCH – og ser frem til, at Jyske Bank Boxen danner rammen om ishockeyens pokalmesterskab. Da vi byggede Jyske Bank Boxen, tænkte vi også ishockey ind i hele indretningen. Derfor glæder vi os ekstra over, at publikum nu for første gang får mulighed for at opleve top-ishockey i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Den danske pokalturnering i ishockey, i dag kaldet Metal Cup, har 25 år på bagen og har Rungsted Seier Capital som forsvarende mester. Rungsted vandt sidste sæsons finale med 3-0 over Aalborg Pirates i en udsolgt Saxo Bank Arena i Hørsholm, og både semifinaler og finalerne i Metal Cup er i de seneste mange sæsoner spillet med masser af folk på lægterne.