01-12-2017  - MCH Presse

Kreative designere udstiller i MCH Herning Kongrescenter i december

Kreative designere udstiller i MCH Herning Kongrescenter i december

Flere kreative designere udstiller i pop up shoppen i MCH Herning Kongrescenter i december. Foto: MCH/Tommas Hviid.

MCH Herning Kongrescenter danner fra 1.-22. december rammen om en pop up shop, hvor flere af Hernings kreative designere viser deres produkter frem.

Udstillere på pop up shoppen

Hanne Juul

Tommas Hviid

Fabart

Friihof + Siig

Kurt Christensen

Dynamo Kaffe

Bloom k

MCH’s designshop

… samt flere spændende gæsteudstillere

Kreativ jul og unika design kendetegner pop up shoppen, der i år åbner dørene i MCH Herning Kongrescenter. Konceptet er inspireret af de klassiske julemarkeder, og i MCH Herning Kongrescenter ser man frem til at være med til at støtte op om byens iværksættere og designere.

Pop up shoppen er et tilbagevendende tiltag for byens kreative, og i år afholdes initiativet for første gang i MCH Herning Kongrescenter. Karen Smedegaard Kirkegaard, der er indehaver af Hernings innovative blomsterforretning og botaniske værksted, bloom K, ser frem til at rykke værkstedet ind i MCH Herning Kongrescenter sammen med de andre designere den næste måneds tid.

- Det er blevet en juletradition for os kreative, hvor vi kan være synlige i gadebilledet, så det glæder vi os til. Hele holdet af udstillere sætter pris på godt håndværk, og derfor er produkterne også lavet med både hænder og hjerte – det giver en helt særlig form for ægthed, siger Karen Smedegaard Kirkegaard, der er en af initiativtagerne på projektet.

Pop up shoppen byder på alt lige fra håndlavede smykker til fascinerende fotografier, så der er rig mulighed for at finde en unik julegave eller dekoration til den hyggelige julemåned.

Udover de mange kreative designere fra byen, vil der også være mulighed for at gå på opdagelse i MCH’s designshop, der i december udstiller i MCH Herning Kongrescenter og byder på designs fra blandt andre HAY. 

Åbent mandag - torsdag fra kl. 12.00 - 17.30.
Fredag fra kl. 10.00 - 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 - 15.00.


Se flere billeder