29-10-2017  - MCH Presse

Mange købeglade besøgende shoppede løs på Outlet-Messen

Mange købeglade besøgende shoppede løs på Outlet-Messen

Der blev shoppet igennem, da de mange købeglade besøgende fyldte poserne med gode tilbud. Foto: MCH/Lars Møller

156 velforberedte og ivrige udstillere stod klar med et væld af gode tilbud, da 17.478 besøgende gæstede Outlet-Messen i weekenden.

De mange gode tilbud havde lokket mange mennesker til MCH Messecenter Herning i weekenden, og de 17.478 købeglade besøgende fik fyldt poser med gode fund. De stærke tilbud gjaldt alt lige fra vinterjakker og lammeskind til armbåndsure og løbesko. På de forskellige stande havde udstillerne hænderne fulde med at servicere de mange købelystne besøgende:

- Det er første gang, vi er med her. Jeg har selv været herude som besøgende og tænkte, at det kunne være et fint sted at møde op med forretningen. Der har været ganske mange besøgende, så det er dejligt, siger Steffen Frank, Stifter og indehaver af byFrank.

Rita Poulsen fra Buddy Legetøj, som også var udstiller på Outlet-Messen i foråret, var godt tilfreds:

- Det har været super godt. Vi var her også i foråret, men vi har haft mere travlt nu her. Mange er begyndt at kigge efter julegaver til børnene, så det hjælper vi gerne med at finde. Der har både været familier, ældre og unge forbi vores stand – endda børn, som har brugt deres sparepenge, fortæller hun og ser frem til at deltage ved Outlet-Messen igen til næste år.

Mange populære aktiviteter

De mange aktiviteter og særlige områder på Outlet-Messen var populære. Området Upcoming Designers, hvor man kunne se og købe danske designvarer, var eksempelvis en af de muligheder, som mange besøgende greb. Her havde Louise Hylland fra Animalistic debut som udstiller på Outlet-Messen:

- Der har været en rigtig god oplevelse at være en del af Outlet-Messen og Upcoming Designers, og jeg er imponeret over flowet af besøgende, der har været forbi.

Messens unge gæster benyttede sig i stor stil af muligheden for igen at hilse på YouTube-fænomenet Eiqu Miller, som deltog på Outlet-Messen med sit og makkeren Jesper Mortensens tøjmærke FirstGrade. Det samme gjaldt YouTube-kollegaen Iskolde Armin, som også havde lagt vejen forbi Herning til stor glæde for de mange unge fans, der fik både selfies og autografer.

Den største messe af sin art

Hos MCH Messecenter Herning glædede man sig over at se så mange glade besøgende og udstillere på Outlet-Messen:

- Vi er utrolig glade for igen at opleve den sprudlende stemning, som de mange besøgende på Outlet-Messen fylder hallerne med, og er meget taknemmelige for, at de mange udstillere – erfarne som nye – stiller op med gode tilbud og godt humør hele weekenden. Vi glæder os allerede til at invitere alle tilbage igen til foråret, sagde Maja Kjær Juul, projektleder for Outlet-Messen.

Outlet-Messen er landets største af sin art og fyldte i weekenden tre af MCH Messecenter Hernings haller med alt fra tøj, sko, smykker og sportsudstyr, hovedtelefoner, bolignips, legetøj og golfudstyr. Outlet-Messen vender tilbage med nye, fantastiske tilbud lørdag 21. april – søndag 22. april 2018 i MCH Messecenter Herning.