23-11-2017  - MCH Presse

Mange udstillere klar til Entreprenør & Håndværk 2018

Mange udstillere klar til Entreprenør & Håndværk 2018

Mange store spillere i entreprenør- og anlægsbranchen har sikret sig en plads til E&H 2018. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk, oplever stor popularitet. 70 procent af udstillerarealet er booket allerede et halvt år inden messen.

Et væld af testkørsler, ny teknologi og duften af benzin er kendetegnende for Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk (E&H). Den arbejdende fagmesse vender tilbage i juni 2018, og allerede nu melder arrangørerne fra MCH Messecenter Herning om stor interesse fra branchen:

- Selvom der stadig er over et halvt år til E&H 2018, så er 70 procent af udstillerarealet allerede solgt. Vi er utrolig glade for den store interesse, der er for E&H i branchen, og vi glæder os til at byde velkommen til både nye udstillere og erfarne gengangere, siger Sisse Merrild, projektleder i MCH.

De besøgende kan blandt andre se frem til et gensyn med kendte navne fra branchen som Wirtgen A/S, Scantruck A/S og Hydrema Danmark A/S.

Mere end bare maskiner

Flere af udstillerne, der allerede har sikret sig en plads på MCH Outdoor Arena, vender tilbage efter at have været en del af den arbejdende fagmesse før. De kommer igen for at fremvise nye maskiner på markedet og mødes med kunder og samarbejdspartnere:

- Hele branchen er der, så det bør vi også være. E&H er et rigtig godt udstillingsvindue for os, hvor vi kan mødes med både nye og eksisterende kunder. Samtidig vil vi præsentere en nyhed, som sætter helt nye standarder. Mere kan jeg ikke afsløre lige nu, men det kommer til at give genlyd i hele branchen, fortæller Michael Bahn Jørgensen, salgs- og marketingdirektør hos Pon Equipment, der er blandt de tilbagevendende udstillere på E&H 2018.

For Pon Equipment handler det om meget mere end bare maskiner. Det kommer tydeligt til udtryk på E&H 2018, som for deres vedkommende næsten kommer til at handle mere om mennesker end maskiner:

- Det betyder rigtig meget for os at komme ud i øjenhøjde og have gode snakke med kunderne om maskiner og service. Det kan vi på E&H, når vi alle sammen står i sikkerhedssko og refleksveste. For os handler det meget om relationer – både dem vi skal ud og skabe, og dem vi skal styrke. Vi vil gerne ud og vise nogle af de ansigter, som normalt sidder bag skærmen eller i den anden ende af telefonen, siger Michael Bahn Jørgensen.

Også Svenningsens A/S vender tilbage til E&H i Herning med håb om en masse gode møder:

- Vi tror på idéen om at have en rendyrket entreprenørmesse. Der er stor opbakning fra branchen, så det er vigtigt, at vi er der. Ellers går vi glip af en oplagt mulighed for at møde potentielle kunder, siger Benny Svenningsen, salgsdirektør i Svenningsens A/S, der har gode oplevelser i bagagen fra E&H og ser frem til at møde en masse mennesker.

Entreprenør & Håndværk 2018 afholdes for tredje gang 14.-16. juni 2018 i samarbejde mellem Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning. Se hele udstillerlisten på eh18.dk.