29-12-2017  - MCH Presse

MCH gør status og ser frem mod et spændende 2018

MCH gør status og ser frem mod et spændende 2018

MCH’s administrerende direktør Georg Sørensen har bl.a. Frans Nielsens ishockeytrøjer fra NHL og landsholdet hængende på sit kontor: ”Trøjerne har en særlig betydning, og får mig til at glæde mig endnu mere til VM i maj, som er et ud af de mange spændende arrangementer, der venter i MCH i 2018”. Foto: MCH/Lars Møller

MCH ser tilbage på et 2017 med mange arrangementer, optimisme og igen flere end 900.000 besøgende. Forude venter et spændende 2018 med bl.a. IIHF Ishockey VM 2018.

Ved slutningen af 2017 kan MCH se tilbage på et aktivt år med 372 arrangementer og i alt 915.842 gæster til messer, fester, kongresser, møder, kultur- eller sportsarrangementer i MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og på MCH Arena.

- Vi glæder os over, at vi i MCH fastholder et højt niveau, hvad angår både antal arrangementer og igen flere end 900.000 besøgende. Det kan kun lade sig gøre takket være vores trofaste kunder og gode samarbejdspartnere. Vi er meget taknemmelige for den tid og det engagement, de alle lægger i MCH, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Mange messer og optimisme
Messeåret 2017 blev skudt i gang med 10 messer på bare 2½ måned. Sammenlagt hentede i alt 333.885 viden og inspiration på årets 21 messer, der alle var præget af optimisme blandt udstillerne.

2018 byder på tolv messer i første halvår, og messeåret åbner med DM i Skills 18. – 20. januar.

Mesterskaber, musik, møder og meget mere
2017 bød også på både mesterskaber og musik. EM i Landevejscykling havde start- og målområde ved MCH i august, mens World Cup Herning tiltrak hesteinteresserede i efterårsferien.

Musikalsk set bød året på internationale stjerner i Jyske Bank Boxen anført af Ed Sheeran. Også i MCH Herning Kongrescenter var der gang i både koncerter, komik og musicals. Her blev årets publikumsmagnet 25 års-jubilæumsversionen af MCH’s egenproducerede musical Les Misérables.

Også i 2018 byder MCH på en bred vifte af sports- og kulturarrangementer, og besøgende kan glæde sig til oplevelser for alle i MCH Herning Kongrescenter og i Jyske Bank Boxen med IIHF Ishockey VM 2018 som det største med 30 kampe på 14 dage i maj.

Forretningsområdet møder, kongresser og fester bidrog til årets besøgstal med 73.990 gæster, hvor største arrangement med 6.000 gæster var Jyske Banks 50 års fødselsdagsfest.

Fremtidens MCH
I samarbejde med Realdania og Herning Kommune er MCH i gang med projektet ”Fremtidens MCH”. Første etape er et byggeri, der blev påbegyndt i foråret og som primært omfatter ny ankomstbygning og sammenhæng mellem Jyske Bank Boxen og de sydlige haller K, L og M.

- Det er helt centralt for MCH, at vores kunder, gæster og samarbejdspartnere også i fremtiden får den bedst mulige oplevelse, når de besøger os. Vi glæder os derfor meget til at præsentere første etape i foråret, siger Georg Sørensen, der retter en stor tak til Realdania og Herning Kommune, som støtter projektet med henholdsvis 150 mio. kr. og 50 mio. kr.

Anden etape er færdiggørelsen af helhedsgrebet og omhandler primært de udendørs arealer, herunder parkeringsområderne. Dette påbegyndes efter Ishockey VM i maj.

Tak for tid og tillid
MCH’s administrerende direktør Georg Sørensen understreger, at mange har andel i koncernens fastholdelse af et besøgstal på flere end 900.000 gæster:

- Der skal lyde en stor tak for indsatsen til både faste og ekstra MCH-medarbejdere, der medvirker til, at vi år efter år formår at skabe oplevelser for alle. Hjerteligt tak for tilliden til vore trofaste kunder og dedikerede samarbejdspartnere. Til dem alle og vore 915.842 gæster: Godt nytår og på glædeligt gensyn i 2018, slutter Georg Sørensen.

Det næste store arrangement i MCH er sportens prisuddeling, Sport 2017, der arrangeres i et samarbejde mellem Danmarks Radio, Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark, Sport One og MCH, og finder sted i Jyske Bank Boxen lørdag den 6. januar 2018.