29-05-2017  - MCH Presse

Music Show Scotland for første gang på dansk

Music Show Scotland for første gang på dansk

Det er første gang, Music Show Scotland kan opleves i Danmark. Pressefoto.

Publikum kan glæde sig til en helt unik oplevelse, når Music Show Scotland for første gang kan opleves i Danmark. Det sker i Jyske Bank Boxen den 10. juni med hele to shows, der præsenteres på dansk af den dansktalende tysker Helmut Jäger.

Hele 200 dygtige artister i form af sækkepibespillere, trommeslagere, dansere, musikere og sangere kommer for første gang nogensinde til Danmark med det berømte Music Show Scotland. Showet kan opleves i Herning den 10. juni, hvor der vil være to shows, henholdsvis kl. 14.00 og kl. 19.30. Publikum kan se frem til et storslået og rørende show, og som prikken over i’et præsenteres det hele på dansk.

Det bliver tyske Helmut Jäger, der præsenterer hele showet på dansk. Toastmasteren, som har været på turne med showet i seks år, har tidligere boet i Danmark, og derfor får publikum muligheden for at opleve showet på dansk. Det bliver sågar på ”midtjysk”, som Helmut Jäger selv siger, eftersom han har været udstationeret soldat i 1968-1970 og igen fra 1972-74 på Flyvestation Karup.

- Det er første gang i mit liv, jeg skal stå på scenen og tale dansk. Jeg glæder mig til at opleve, hvordan det bliver modtaget af publikum. Allerede i de første to minutter af et show fornemmer jeg, hvordan kontakten med publikum bliver, og jeg tror, den bliver god, siger Helmut Jäger, der lover, at det danske publikum vil få sig en ekstraordinær oplevelse, der sætter gang i følelserne.

- Jeg glæder mig meget, og publikum kan virkelig også glæde sig til en helt særlig oplevelse med sækkepiber og masser af gode melodier. Showet giver en rigtig god følelse i maven hos publikum, hvor nogle får gåsehud, og andre får tårer i øjnene. Jeg glæder mig til at se, hvad danskerne siger til showet, siger Helmut Jäger, der debuterer som toastmaster på dansk den 10. juni i Jyske Bank Boxen.

Storslået show og musik i verdensklasse
Med sig har Music Show Scotland en imponerende slotskulisse, der med sin højde på 12,5 meter og bredde på 70 meter fylder hele otte lastbiler, når den fragtes fra by til by. Foran og på toppen af det enorme slot vil de medvirkende i showet fremføre alle aspekter af skotsk og irsk kultur. Det bliver et imponerende show med storslået musik, dygtige dansere, smukke kostumer og humor og underholdning i verdensklasse. Publikum kan blandt andet glæde sig til at opleve musikalske numre som Amazing Grace, Drumsalute, Highland Cathedral, Black Is the Colour, When the Pipers Play og You’re the Voice.

Se mere om Music Show Scotland