11-10-2017  - MCH PRESSE

Pres på billetterne til Danmarks Største Halbal

Pres på billetterne til Danmarks Største Halbal

Danmarks Største Halbal var et hit i 2016. Foto: MCH/Lars Møller.

Med få uger til at landets største dansebands, Kandis og Stig & Vennerne, indtager scenen til Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen, er de bedste billetter til festen ved at være udsolgt.

Danskerne er vilde med halbal. Sidste år blev alle billetter udsolgt, og igen i år kan succesfesten Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen konstatere en stor efterspørgsel. Alle VIP-billetter, altså pladserne tættest på scenen, er ved at være udsolgt.

- Interessen for Danmarks Største Halbal er ikke til at tage fejl af. Der er stadig billetter lidt længere nede i salen, men det er nu, man skal slå til, hvis man vil med til festen, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.
 

En fest man ikke vil gå glip af
Der bliver fest for alle pengene, når Jyske Bank Boxen 28. oktober forvandles til Danmarks Største Halbal med kæmpe fællesspisning og underholdning fra Kandis og Stig & Vennerne, som spiller op til dans med deres kendte klassikere.

- Jeg er sikker på, at det bliver et brag af en fest. Vi har glædet os lige siden sidste år. Det bliver fedt at få lov til at trykke den af foran så mange mennesker igen, lyder det fra Kandis-forsangeren Johnny Hansen, som bakkes op af Stig Rossen:

- Der er en fantastisk energi til halballer, så jeg glæder mig til at fortsætte traditionen. Det kan kun blive en fortryllende aften med så mange glade og feststemte mennesker. Vi skal i hvert fald nok gøre alt, hvad vi kan fra scenen.
 

Dans og hyggelig middag
I 2016 blev hver en centimeter af det store dansegulv udnyttet, og i år bliver ingen undtagelse, når salen fyldes af forrygende hits som "Glade minder", "Hold Me" og alle de andre Kandis-hits samt Flemming Bamse Jørgensens folkekære ørehængere - lige fra "Vimmersvej" til "En lille båd, der gynger" - leveret af Stig Rossen & Vennerne.

Så alle gæster kan godt glæde sig til at synge, danse og skåle til den helt store guldmedalje. Selv hvis man ikke hører til den mest danseglade del af gæsterne, lover arrangørerne, at der stadig er masser af gode grunde til at sikre sig billet til Danmarks Største Halbal:

- Uanset om man foretrækker at nyde musikken fra langbordene i selskab med venner og en kold fadøl, eller man hellere vil kaste sig ud på dansegulvet, så bliver der plads til det hele. Det er ganske enkelt det største og mest festlige halbal, man kan tænke sig, så der er rig mulighed for en hyggelig aften med både venner, familie og kollegaer, siger Nicki Quist.

Danmarks Største Halbal finder sted lørdag 28. oktober 2017.

 

Køb billetter