27-09-2017  - MCH PRESSE

Rekordmange udstillere på hi Tech & Industry Scandinavia 2017

Rekordmange udstillere på hi Tech & Industry Scandinavia 2017

Foto: MCH/Tony Brøchner.

711 udstillere står klar med innovative produktnyheder og interessante aktiviteter, når hi-messen slår dørene op tirsdag 3. oktober i MCH Messecenter Herning.

Robotteknologi, innovation og vidensdeling krydret med verdensnyheder og kunstig intelligens er blot nogle af de ting, der venter de besøgende, når hi Tech & Industry Scandinavia 2017 på tirsdag åbner i MCH Messecenter Herning. Messen har vokseværk, og de besøgende kan i år se frem til at møde hele 711 udstillere - heraf 75 udenlandske. Det vækker begejstring hos arrangøren:

- Vi skal helt tilbage til 2005 for at finde en hi-messe, hvor vi havde lige så mange udstillere som i år. Alene siden seneste messe i 2015 er vi vækstet med 96 udstillere, så vi er meget taknemmelige over, at branchen bakker så massivt op om hi-messen, fortæller Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, og uddyber:

- Vores samfund er inde i en forandringsproces, hvor nye teknologier skyder frem med lynets hast. Det betyder, at flere virksomheder har spændende projekter på tegnebrættet og produktnyheder, der skal vises frem, så vi glæder os sammen med udstillerne til at byde de besøgende indenfor til en masse spændende nyheder og events.

Inspirerende åbning i vente
Hi Tech & Industry Scandinavia åbner officielt tirsdag 3. oktober, hvor blandt andre teknologieksperten Märtha Rehnberg fra Dare Disrupt holder åbningstale. Rehnberg er tre år i træk blevet udnævnt som 'Leader of Tomorrow' af St. Gallen Symposium. Den prestigefyldte titel gives til håndplukkede unge talenter, som inviteres til St. Gallen Symposium for at holde foredrag, debattere eller på anden måde inspirere - og nu kan hun opleves i Herning.

Efter åbningstalerne overrækkes DIRA Automatiseringsprisen 2017. Prisen gives til en virksomhed, en person eller et team, der har udnyttet potentialet i automatisering og robotteknologi og bidraget væsentligt med nytænkning, udvikling eller eksempelvis ved at øge virksomheders konkurrenceevne med automatisering og robotteknologi. Forud for messen har juryen i år skåret listen med nominerede ned til de tre finalister; On Robot, Nordtec-Optomatic og Intelligent Marking, som alle har skabt et banebrydende eller innovativt bidrag til brugen eller udviklingen af robotteknologi.

Et væld af verdensnyheder
De mange oplevelser fortsætter efter åbningsdagen, hvor besøgende kan gå på opdagelse blandt hi-messens mange nyheder. I hi's eget nyhedssystem hi MARKS kategoriseres de mange produkter efter deres nyhedsværdi og innovationshøjde, og i 2017 kan hi Tech & Industry Scandinavia præsentere hele 283 godkendte produktnyheder, hvoraf 41 har fået topkategoriseringen som trestjernede verdensnyheder.

Foruden de mange produktnyheder byder hi-messen også på mange andre inspirerende oplevelser og aktiviteter; herunder et væld af konferencer, tech-eventen TECHNOMANIA , vindmølleindustriens arrangement WIND ENERGY DENMARK og fødevarekonkurrencen International FOOD Contest.

hi Tech & Industry Scandinavia afholdes 3.-5. oktober i MCH Messecenter Herning.