29-10-2017  - MCH Presse

SÅDAN! Danmark slår Frankrig i revancheopgør

SÅDAN! Danmark slår Frankrig i revancheopgør

Danmark vandt revancheopgøret mod Frankrig i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Lars Møller

Der lød klap og jubel fra de 10.181 tilskuere, da håndboldherrerne søndag aften indtog hele Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen og sejrede i topopgøret mod Frankrig i oktober måneds Bygma Golden League.

Det var fra start en tæt kamp mellem de olympiske mestre fra Danmark og de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, men allerede i slutningen af første halvleg havde Danmark taget føringen med 15-10. Der blev klappet i takt, og med stor opbakning fra flere end 10.000 tilskuere havde hjemmeholdet overtaget kampen i anden halvleg, og udsigten til en sejr i revancheopgøret mod Frankrig var i sigte. Til publikums store begejstring scorede Danmark aftenens sidste mål og sikrede sig en sejr over Frankrig med 27-23.

Jyske Bank Boxen dannede søndag aften også rammen om kampen mellem Norge og Polen. Det var en tæt anden halvleg, men Norge tog føringen i de sidste to minutter, og kampen endte 31-27 til Norge.

Bygma Golden League, der løb af stablen 26.-29. oktober i Brøndby Hallen, Ceres Arena og Jyske Bank Boxen, var en del af forberedelserne til januar måneds EM i Kroatien. 


Se flere billeder