25-11-2017  - MCH Presse

Semifinalerne er sat til ishockeybrag i Jyske Bank Boxen

Semifinalerne er sat til ishockeybrag i Jyske Bank Boxen

Herning Blue Fox skal møde Aalborg Pirates fredag 19. januar i Jyske Bank Boxen. Foto: Herning Blue Fox

Det bliver to uhyre interessante semifinaler, når Metal Cuppens Final Four spilles 19. og 20. januar i Jyske Bank Boxen i Herning.

Fredag aften trak Lars Seier Christensen lod til semifinalerne i TV 2 Sports Hockey Night, og han satte hjemmeholdet Herning Blue Fox til møde Aalborg Pirates fredag 19. januar 20.15, mens den anden semifinale spilles fire timer tidligere mellem Odense Bulldogs og Rungsted Seier Capital.

Det er de fire bedste hold i Metal Ligaens første 20 spillerunder, der mødes og dyster om at vinde pokalturneringen, Metal Cup. Ræset frem mod Final Four har været en forrygende nyskabelse i dansk ligaishockey, vurderer direktør for Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen:

- Stort set alle hold har haft ambitioner om at komme med til Herning, og muligheden for at komme med til Final Four i Jyske Bank Boxen har i den grad intensiveret den første del af grundspillet. Nu glæder vi os til at servere topklasseishockey i VM-arenaen i Herning, siger han.

I MCH ser man også frem til byde de fire hold og de mange fans velkommen i den store multiarena:

- Vi elsker mesterskaber i MCH – og ser frem til, at Jyske Bank Boxen danner rammen om ishockeyens pokalmesterskab. Da vi byggede Boxen tænkte vi også ishockey ind i hele indretningen. Derfor glæder vi os ekstra over, at publikum nu for første gang får mulighed for at opleve top-ishockey i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

De fire mandskaber

Ishockeyen i Herning har fået nyt liv under træner Petri Skriko, og hjemmeholdet var det første hold, der kvalificerede sig til Final Four og på den måde stiller garanti for masser af tilskuere i Jyske Bank Boxen.

Rungsted Seier Capital kommer med et bundsolidt, svenskpræget hold, der har overbevist i den første del af grundspillet. Nordsjællænderne er forsvarende Metal Cup-mestre og vandt finalen 3-0 over Aalborg i sidste sæson.

Odense Bulldogs har måske to af de største individualister i dansk ishockey i Dale Mitchell og Anthony Camara, og har med et trænerskifte til svenske Mikael Gath virkelig fået gang i solidt og homogent spil gennem den seneste del af grundspillet.

Aalborg Pirates kommer med et bredt, solidt mandskab, der er stærkt coachet af Brandon Reid. Landsholdsprofilen Julian Jakobsen fremstår som den helt store profil på det nordjyske hold, der har fået tilgang af en række stærke nordamerikanske forwards.

 

Billetter til de fire fanhjørner kan købes via mch.dk og ticketmaster.dk