04-05-2017  - MCH Presse

Sissel Kyrkjebø vender tilbage til Herning

Sissel Kyrkjebø vender tilbage til Herning

Sissel Kyrkjebø kommer til Herning den 12. december. Foto: Pressefoto/Tom Kolstad

Efter ni års fravær giver norske Sissel Kyrkjebø til december koncert i MCH Herning Kongrescenter med jubilæumskoncerten ’Sissels Jul 2017’.

Det bliver et glædeligt gensyn med Sissel Kyrkjebø, når hun den 12. december giver koncert i MCH Herning Kongrescenter. Det er ni år siden, Sissel Kyrkjebø senest har givet koncert i Herning, og publikum kan se frem til en helt særlig oplevelse.

- Sissel er kendt for sin store stemme og sin unikke udstråling på scenen. Dertil har hun gennem alle årene været indbegrebet af jul. Det glæder os derfor rigtig meget, at vi i år kan tilføje Sissel Kyrkjebø til vores juleprogram, hvor der også er flere andre store oplevelser i vente, siger Nicki Quist, Leder af kultur, MCH Messecenter Herning.

Ud over Sissel Kyrkjebø kan man i kongrescentret i julen også opleve Stig Rossens traditionsrige julekoncert, Linie 3’s juleshow samt naturligvis MCH’s julefrokoster, der i år får besøg af Anders Lund Madsen og Anders Breinholt.

Musikere fra USA, England og Norge
Sissel Kyrkjebø turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul- og gospelperler, som får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Flere end én million har allerede oplevet Sissel Kyrkjebøs julekoncerter, og med en udsolgte koncerter i 2016 kan publikum glæde sig til at opleve den norske sangerinde på dette års juleturné, som strækker sig fra hjemlandet Norge til Danmark, Sverige og Island.

Sissel har sunget, siden hun har ni år gammel. Sangerinden har medvirket på soundtracket til filmen Titanic, hun har sunget OL-hymnen under OL i Lillehammer, og hun har arbejdet sammen med den danske musiker Sebastian. Sissel har også stået på scenen med bl.a. Celine Dion, Sting, Moby, Angelic Kidjo og Willie Nelson.

Sissel Kyrkjebøs koncert ”Sissels Jul 2017” er hendes 30 års jubilæumsversion. Billetsalget er netop begyndt.

 

Kor og band
Tim Carmon fra USA spiller på orgel, percussion og synger. Han har spillet med bl.a. Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder og Bob Dylan.
Amerikanske Wayne Hernandez er sanger og har sunget med Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.
Sangeren Sam White fra Storbritannien har bl.a. sunget med Duran Duran, David Gray & Annie Lennox.
Sangeren Phebe Edwards fra Storbritannien har sunget med bl.a. Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown og Jessie J.
Norske Steffen Isaksen spiller klaver og keyboard.
Norske Håvard Bendiksen spiller guitar, harmonika m.m.
Norske Gjermund Silset spiller bas.


Læs mere om 'Sissels Jul 2017' her