07-09-2017  - MCH Presse

Solid opbakning fra branchen forud for E&H 2018

Solid opbakning fra branchen forud for E&H 2018

Der var stor interesse for at prøve de forskellige maskiner ved Entreprenør og Håndværk 2015. Foto: MCH/Tony Brøchner

14.-16. juni 2018 sættes store og små maskiner i sving for at imponere udstillere og besøgende på E&H – Entreprenør og Håndværk. Den levende fagmesse er præget af ny teknologi og et væld af testkørsler og aktiviteter i MCH Messecenter Herning.

Entreprenør & Håndværk 2018

  • D. 14.-16. juni 2018
  • MCH Outdoor Arena (Syd for Kaj Zartows Vej, 7400 Herning)
  • 51 % opnåede salg under messen i 2015
  • 43 % fandt nye leverandører i 2015

I juni 2018 afholdes Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen i samarbejde mellem Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning. Entreprenør og Håndværk (E&H) møder allerede stor opbakning fra branchen, og flere af branchens kendte navne har meldt deres ankomst. Blandt andre har Aksel Benzin A/S, Wacker Neuson ApS, Volvo Entreprenørmaskiner A/S og Johs. Møllers Maskiner A/S booket en plads på messeområdet.

Også HP Entreprenørmaskiner A/S er med igen i 2018. De begrunder blandt andet deltagelsen med de mange muligheder, der er for at fremvise og demonstrere maskinerne i aktion:

- E&H’s styrke er uden tvivl, at de besøgende har mulighed for at teste maskinerne. Det giver en super dynamik, når du selv har prøvekørt dem og kan omsætte de faglige fakta til praktisk erfaring allerede på messen. Det var en stor succes i 2015, som vi glæder os til at tage del i igen, fortæller Christian Pedersen, salgsdirektør hos HP Entreprenørmaskiner A/S.

Kom ud og få sparket dæk

E&H er en arbejdende fagmesse, hvor de nyeste maskiner og teknologier inden for branchen præsenteres. For virkelig at lade maskinerne tale for sig selv og vise, hvad de dur til, er det hele placeret udendørs. I E&H’s demoområde kan de besøgende få en smagsprøve på, hvor meget de forskellige maskiner kan udrette i deres rette element. I forbindelse med E&H 2018 har der været øget interesse fra udstillerne om at blive en del af det fælles demoområde. Derfor er det vokset, og publikum kan forvente endnu mere action: 

- Vi live-demonstrerer flere maskiner på messen. Så jeg håber, at der kommer til at lugte af diesel, og at man får lidt støv i øjnene. Det handler om at få sparket dæk og få en god snak om maskinerne, siger Klaus Meldgaard, afdelingschef hos Meldgaard, og fortsætter:

- Demoområdet giver ekstra krydderi. Det er jo et sted, hvor vi også mødes med andre fra branchen, og der bliver løftet i fælles flok for at give de besøgende en god oplevelse.

Klaus Meldgaard har mange gode erfaringer med fra tidligere år, og han understreger, udover demoområdet, de besøgendes store interesse, som en af E&H’s helt store fordele:

- E&H er et godt sted at møde både nuværende og nye kunder. Der kommer mange meget nysgerrige og interesserede besøgende på messen. Så vi får også skabt kontakt til nye kunder, vi ellers ikke ville møde til hverdag. Og det er jo netop, hvad messen handler om: at de får øjnene op for noget, de ikke vidste fandtes.

 

Entreprenør og Håndværk 2018 afholdes for 3. gang ved MCH Messecenter Herning 14.-16. juni 2018.