13-12-2017  - DR Presse

Sport 2017 på DR1 – Sport for alle

Sport 2017 på DR1 – Sport for alle

2017 har været et forrygende dansk sportsår. Det bliver fejret ved gallashowet Sport 2017 på DR1 - både med hyldest af de største sportspræstationer og af den fællesskabsfølelse, som præstationerne skaber. Peter Møller og Tina Müller er værter. Foto: Agnete Schlichtkrull.

2017 har været et forrygende dansk sportsår. Det bliver fejret ved gallashowet Sport 2017 på DR1 – både med hyldest af de største sportspræstationer og af den fællesskabsfølelse, som præstationerne skaber.

Er stort sportsår kulminerer, når cremen af dansk idræt samles, og årets sportspriser bliver uddelt ved det ultimative sportsshow Sport 2017 på DR1. De største stjerner, de bedste præstationer og folkene bag hyldes af en fyldt Jyske Bank Boxen i Herning. Og der er nok at fejre. 2017 har budt på store internationale præstationer af danske atleter indenfor en lang række forskellige sportsgrene.
Både publikum og tv-seerne kan være med, når DR1 fejrer alle årets helte i et år, hvor danske atleter kom, vandt og nu bliver fejret. Det bliver også aftenen, hvor de bedste af de bedste vinder nogle af aftenens eftertragtede priser. I alt 12 priser skal uddeles i løbet af tv-showet.
Med andre ord inviterer DR seerne med til en sand eksplosion af begejstring sammen med alle de største sportsstjerner. Seerne kan glæde sig til blandt andet at hylde danske verdensklassepræstationer indenfor blandt andet badminton, svømning, dans, fodbold, sejlads og tennis.

Sport for alle
Aftenens festklædte værter er Tina Müller og Peter Møller. Og udover sportsstjernerne kan de også byde velkommen til nogle musikalske af slagsen, når blandt andet Nik og Jay, Saveus og The Minds of 99 kommer forbi og medvirker til hyldesten på musikalsk vis.
Sport er for alle. Sport 2017 bliver derfor ikke kun en hyldest til stjernerne med medaljer om halsen. Showet fejrer den fællesskabsfølelse hos danskerne, der bliver skabt, når de enkelte sportsstjerner triumferer. Samtidig bliver breddeidrætten fejret og mangfoldigheden hyldet i det to timer lange show.

Sport 2017 vises på DR1 lørdag den 6. januar klokken 21.00.