22-05-2017  - MCH Presse

Store muskler indtager MCH Messecenter Herning

Store muskler indtager MCH Messecenter Herning

Foto: MCH/Lars Møller

Veltrænede kroppe og muskler vises frem i Kristi himmelfartsferien, når der afholdes Debutantstævne og Danish Open den 25.-27. maj. Mesterskaberne har fået vokseværk og afholdes for første gang i MCH Messecenter Herning.

Fra på torsdag kan du opleve nogle af de bedste inden for bodybuilding og fitness dyste på scenen i MCH Messecenter Herning i forbindelse med Debutantstævne og Danish Open, som har flyttet sine faste rammer fra MCH Herning Kongrescenter til MCH Messecenter Herning.

540 atleter dyster
Den 25.-26. maj starter konkurrencerne med Debutantstævne 2017 for upcoming atleter inden for bodybuilding, bodyfitness og bikinifitness. Det er Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund, DBFF, der afholder årets Debutantstævne. Her kæmper debutanter fra hele Danmark om at kvalificere sig til årets DM i Bodybuilding og Fitness, som senere på året afholdes i MCH Herning Kongrescenter.

Lørdag den 27. maj er der Danish Open, den eneste internationale bodybuilding- og fitnesskonkurrence for amatøratleter på dansk jord i år. Konkurrencen afholdes af Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund, og atleter fra hele Europa kæmper om den prestigefyldte titel som vinder af Danish Open 2017. 

I løbet af de tre dage skal mere end 540 toptrænede atleter fra hele landet på scenen i MCH Messecenter Herning. Her vil et dommerpanel bedømme deres fysik, inden de eftertragtede titler i de forskellige klasser uddeles.

Gratis fitness-messe
I forbindelse med konkurrencerne er der en gratis fitness-messe, hvor man kan møde nogle af Danmarks største udbydere af kosttilskud, træningstøj og –grej. Her kan fitnessinteresserede se, hvad der rører sig på markedet og gøre et godt køb blandt de mange messetilbud. 

Det forventes, at DBFF-Debutantstævne og Danish Open besøges af omkring 3.000 personer i løbet af de tre dage.

Se mere om DBFF-Debutantstævne
Se mere om Danish Open