08-05-2017  - MCH PRESSE

TECHNOMANIA har fået vokseværk

TECHNOMANIA har fået vokseværk

Aase Rhode, direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen IDA, og Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, glæder sig over det udvidede samarbejde om TECHNOMANIA. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Årets største teknologievent, TECHNOMANIA 2017, gentager succesen fra 2015 og udvider åbningstiden fra én til to dage i forbindelse med hi teknologi- og industrimessen 3.-5. oktober 2017.

Har man en lille tech-nørd gemt i maven, så bliver der masser at glæde sig til, når Ingeniørforeningen IDA og MCH Messecenter Herning i forbindelse med hi-messen slår dørene op til teknologieventet TECHNOMANIA 4.-5. oktober 2017.

TECHNOMANIA var første gang en del af hi-messen i 2015. Dengang var arrangementet kun åbent én dag og bød på spændende udstillere, demolab, et innovativt start-up område og et imponerende foredragsprogram med flere end 1.500 konferencegæster.

På baggrund af succesen fra 2015 har arrangørerne besluttet, at eventet skal udvides på flere fronter. De besøgende kan derfor glæde sig til at få både mere tid og flere udstillere at gå på opdagelse hos:

- Vores erfaringer fra TECHNOMANIA 2015 oversteg langt forventningerne. Både hvad angår besøgstal og det fantastiske engagement, som udstillere og samarbejdspartnere lagde for dagen. Derfor er vi glade for at kunne gentage TECHNOMANIA i et endnu bredere format, nemlig over to dage, siger Aase Rhode, der er direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen, IDA, og fortsætter:

- Og også denne gang sætter vi selvfølgelig alle sejl til for, at hal F – hjertet af hi-messen – bliver et fascinerende mødested, hvor vi byder på oplevelser, events og state-of-the-art teknologi. Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et fremtidsevent, som både overrasker og giver indblik i nogle af de teknologier, som enten er på vej – eller allerede accelererer på den teknologiske motorvej.
 

Store forventninger
MCH Messecenter Herning og IDA har med TECHNOMANIA arbejdet målrettet for, at 4.-5. oktober bliver en øjenåbner af de helt store for messedeltagerne på dette års udgave af hi – Skandinaviens teknologi- og industrimesse i MCH Messecenter Herning. Besøgende kan således se frem til at kunne hente ny viden fra både ind- og udland inden for blandt andet Industri 4.0, robotter og droner, design og teknologi, start up og scale up, fremtidens teknologier, virtual reality, augmented reality, artificial intelligence og ledelse og karriere.

- TECHNOMANIA giver både besøgende og udstillere et unikt indblik i fremtidens teknologier og muligheder, og derfor er vi meget glade for, at vi nu har fået mulighed for at kunne udvide samarbejdet om TECHNOMANIA til to dage. De mange spændende udstillere og events kombineret med et flot konferenceprogram giver en god synergi til vores andre udstillere på hi-messen, så vi glæder os meget til at kunne invitere besøgende indenfor til to dage med den nyeste viden som omdrejningspunktet, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

TECHNOMANIA er en del af hi-messen og finder sted 4.-5. oktober i hal F i MCH Messecenter Herning.