25-08-2017  - MCH Presse

Toppen af Poppen-stjerner besøger Herning igen

Toppen af Poppen-stjerner besøger Herning igen

Caroline Henderson, en af årets store Toppen af Poppen-stjerner, gæster Herning. Pressefoto.

Igen i år tiltrækker MCH Herning Kongrescenter store stjerner fra TV2’s seer-succes Toppen af Poppen, når Søren Huss, Caroline Henderson, Joey Moe, Infernal, Stine Bramsen og Ida Corr lægger vejen forbi.

Toppen af Poppen-artister i MCH Herning Kongrescenter

  • 6. oktober 2017: Ida Corr (sæson 6)
  • 28. oktober 2017: Lina Rafn med Infernal (sæson 2)
  • 10. november 2017: Søren Huss (sæson 7)
  • 19. januar 2018: Joey Moe (sæson 2)
  • 28. februar 2018: Stine Bramsen (sæson 5)
  • 10. marts 2018: Caroline Henderson (sæson 7)

Toppen af Poppen-stjernerne har fine traditioner i MCH Herning Kongrescenter, hvor mange af deltagerne igennem årene har givet koncert. Søndag aften løber syvende sæson over skærmen, og derfor kan publikum atter glæde sig til at opleve nye Toppen af Poppen-stjerner i Herning, når Søren Huss og Caroline Henderson giver koncert fredag 10. november 2017 og lørdag 10. marts 2018 i MCH Herning Kongrescenter.

To af sæsonens store stjerner

Søren Huss og Caroline Henderson hører begge til den garvede del af årets Toppen af Poppen-stjerner. De har begge hørt til blandt de mest elskede kunstnere i mange år, og de skal sammen med resten af holdet genfortolke hinandens musik og høre deres egne tekster på nye toner.

Huss er kendt for sine eminente evner som sangskriver, der gang på gang understreges i stærke sange om store følelser, og fra bandet Saybia, der siden 00’erne har markeret sig på hitlisterne med bl.a. ”The Second You Sleep” og ”The Day After Tomorrow”. Sideløbende har solokarrieren blomstret, og det er blevet til to albums ”Troen & Ingen” (2010) og ”Oppefra & Ned” (2012).

Søren Huss har taget tilløb til at være med i 'Toppen af poppen', men i år skulle det være, fortæller han:
- Jeg er et godt sted i min karriere, og jeg har hørt fra en masse kolleger, at det er en rigtig fin oplevelse.

Caroline Hendersons musikalske gennembrud ligger ligeledes en del år tilbage. I 1989 brød hun musikalsk igennem med bandet RayDeeOhh, som de fleste kender for hits som ”Jeg vil la’ lyset brænde” og ”Mandags-stævnemøde”. Herefter har Henderson sat skub i solokarrieren. I Herning bliver hun akkompagneret af et stjernespækket hold af musikalske talenter og garvede jazzmusikere igennem en blanding af lækker jazz og elektroniske rytmer.

På trods af mange år i branchen kan den 55-årige sangerinde blive ved med at udfordre sig selv, og denne gang hedder udfordringen Toppen af Poppen:

- Jeg synes, det kunne være en passende udfordring på nuværende tidspunkt i min karriere. Det bliver spændende forhåbentligt at få et lille indblik i de andres liv gennem musikken, siger hun.

Popikoner og stærke kvinder

I de kommende måneder bliver der også gensyn med flere deltagere fra de tidligere sæsoner idet både Ida Corr, Lina Rafn, Joey Moe og Stine Bramsen gæster MCH Herning Kongrescenter.

Joey Moe, som mange måske også husker fra HAIRSPRAY musicalen i Jyske Bank Boxen, og som deltog i sæson 2, følger op på hitsinglen ”Smukkest på en søndag”, når han omlægger sine store poparrangementer til akustisk intimitet, mens Stine Bramsen fra den femte sæson skruer gevaldigt op for tempoet, når hun fortsætter solokarrieren med sin velkendte, tempofyldte og farverige stil til en fest af en koncert.

Udover de to popikoner kommer også to af de tidligere sæsoners stærke kvindeskikkelser til byen: Ida Corr, der sidste år i Toppen af Poppen overraskede hele landet med en rørende fortolkning af Gnags’ ”Når jeg bli’r gammel”, og Lina Rafn, som tager sit band Infernal med på endnu en powerfyldt turné.

- Der er altid stort ønske om at opleve de dygtige kunstnere fra Toppen af Poppen i virkeligheden. Derfor glæder det os, at det er lykkes os både at få top-artister fra den nye sæson og fra tidligere sæsoner af tv-serien til byen. De er alle fra øverste hylde og med noget på hjerte, så vi håber, at mange får lyst til at opleve stjernerne udfolde sig live på scenen i Herning, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Herning Kongrescenter.

Første udsendelse af den nye sæson af Toppen af Poppen sendes søndag 27. august 2017 kl. 20.00 på TV 2. Billetter til koncerterne i MCH Herning Kongrescenter kan købes via mch.dk.