16-10-2017  - MCH Presse

Upcoming Designers hitter på Outlet-Messen

Upcoming Designers hitter på Outlet-Messen

Ved Outlet-Messen i foråret 2017 var Upcoming Designers flot indrammet med blandt andet stemningsfulde lysekroner og gulvtæppe. Foto: MCH/Tony Brøchner

Dansk design, lækre materialer og nye navne præger efterårets Outlet-Messe i MCH Messecenter Herning, når det populære Upcoming Designers-område udvider til hele tolv nye og spændende designnavne.

Efterårets upcoming designere:

 • Byline Denmark
 • Animalistic Clothing
 • Honeygold Fashion
 • Museknitwear
 • Chebørløv Design
 • Bella Bella Denmark
 • Miss Cantik
 • Plateaux Jewellery
 • Appearance
 • URU Design
 • Copha Watches
 • Tycho Brahe Watches

150 udstillere står lørdag 28. oktober klar til igen at åbne dørene til Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning. Hele weekenden er tre store haller fyldt til randen med gode tilbud på et væld af kvalitetsvarer. Siden 2016 har de besøgende på Outlet-Messen kunne stifte bekendtskab med nye, danske designnavne, som er i gang med at bryde igennem, i området Upcoming Designers.

Det er blot tredje gang, at Upcoming Designers løber af stablen som en del af Outlet-Messen, men konceptet har allerede haft markant vokseværk. Området er udvidet fra otte til tolv designvirksomheder, som alle er klar til at vise strømper, urer, strik og meget mere frem til de besøgende. De tolv designere har hver en stand i et særområde omgivet af etablerede brands.

Et stærkt koncept at være en del af

Chebørløv Design deltager for anden gang som en del af Upcoming Designers. Blandt smykkedesigner og indehaver Vibeke Chebørløv Helms’ mest populære produkter er morsearmbåndet med unikke tekster, som hun blandt andet ser frem til at vise de besøgende, og samtidig håber hun at få slået sit navn yderligere fast: 

- Jeg havde en super god oplevelse sidste gang, hvor jeg både solgte godt og fik talt med mange interesserede besøgende, hvilket er lige så vigtigt for os nye navne, fortæller smykkedesigneren og glæder sig over at få muligheden for at vende tilbage i oktober:

- Jeg er rigtig glad for at kunne deltage igen, for jeg er vild med konceptet og har ikke andet end ros til holdet bag. Området er så gennemført, og det skiller sig ud fra resten af messen. Vi står stærkt, når vi nye navne er samlet på den måde. Det er en vigtig del af messen, understreger Vibeke Chebørløv Helms.

Plads til den gode historie

Efterårets Outlet-Messe og Upcoming Designers har også flere debutanter på udstillerlisten – heriblandt Tycho Brahe Watches der har opkaldt deres ure efter den verdensberømte, danske astronom og de mange gode historier, der knytter sig til ham. Urene har blot været i salg i et års tid, men folkene bag er allerede garvede messedeltagere:

- Vi hørte faktisk om Outlet-Messen, imens vi var på en anden messe. Det er attraktivt for os at prøve en lidt større messe med mere at byde på. Vi kan rigtig godt lide hele det setup, der er omkring Upcoming Designers, fortæller Kasper Axelsen. Han slår dertil fast, at deltagelsen ved Upcoming Designers i høj grad handler om at skabe opmærksomhed:

- Vi glæder os til at komme ud til nogle mennesker, der måske ikke har hørt om os endnu. Det er altid spændende at møde de besøgende og få en snak om produkterne. Vi vil rigtig gerne høre forbrugernes syn på designet og få fortalt den gode historie, der ligger bag vores ure og navn.

Læs mere om Outlet-Messen, der afholdes i MCH Messecenter Herning i weekenden 28.-29. oktober, på www.outlet-messen.dk.