18-12-2017  - MCH PRESSE

Viva la ferie og frihed på Ferie for Alle 2018

Viva la ferie og frihed på Ferie for Alle 2018

Årets partnerland på Ferie for Alle 2018 er Spanien. Foto: MCH/Lars Møller.

23.-25. februar 2018 fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med drømmeferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.

Hvad end man er til paella, pizza eller pariserbøf, så har de flere end 1.000 udstillere på Ferie for Alle et hav af retter på feriemenuen, når de 23.-25. februar 2018 inviterer indenfor i MCH Messecenter Herning til Skandinaviens største feriemesse - denne gang med særligt fokus på Spanien.

- Hvert år lægger over 60.000 besøgende vejen forbi Ferie for Alle. Vi er stolte af deres tillid - og den forpligter. Ferie for Alle er ikke blot et sted, som samler drømmeferier, udstyr, udeliv, golf, campingvogne og rådgivning under ét stort tag. Messen er en oplevelse i sig selv for både store og små. Med årets aktivitetsprogram samt udstillerfelt er der sikkerhed for både god underholdning og drømmeferier i tusindvis, siger Anders Ladefoged Mortensen, projektchef for Ferie for Alle.
 

Hablas español?
Årets partnerland på Ferie for Alle 2018 er Spanien. Det betyder ekstra fokus på landet, som for mange er lig med sol, strand og lækker middelhavsgastronomi. På Ferie for Alle deltager landets officielle turistkontor og repræsentanter fra næsten hver eneste region i landet.

- Det er en unik mulighed for at få råd og vejledning fra mennesker, som er specialister i deres område og meget optagede af at personliggøre de rejsendes oplevelse, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Repræsentanterne fra de mange spanske byer og regioner ser frem til at præsentere områder i landet, som bugner af uspolerede landskaber, flotte strande og spændende seværdigheder. Desuden er der også fokus på bæredygtig turismeudvikling, hvor rejsende oplever det autentiske Spanien uden at efterlade negative fodspor.

Udover at være stærkt repræsenteret i den store udlandstemahal, så vil Spanien for første gang have egen stand i temahallen Dansk Golf Show, hvor de største, spanske golfdestinationer står klar med informationer og tilbud.

Mød samtlige danske charterbureauer
Som det eneste sted i Danmark samler Ferie for Alle samtlige danske charterbureauer under ét tag. Det giver de besøgende mulighed for at udforske, sammenligne og personliggøre årets charterferie.

- Ferie for Alle er en unik mulighed for at møde kunderne i øjenhøjde. Langt størstedelen af vores kundekontakt foregår online eller via telefon, men på Ferie for Alle har vi muligheden for at møde, lytte og rådgive de rejsende på en anden måde, siger Carlos Cebrian, produktchef hos Spies.

En af de nyheder, Spies glæder sig rigtig meget til at præsentere på 2018-messen, er de kommende afgange fra Midtjyllands Lufthavn i Karup.

- Spies har ikke haft afgange fra Karup i mere en 30 år, men fra sommeren 2018 kommer Spies-fly igen til at lette fra det midtjyske, siger Carlos Cebrian, som fortæller, at børnene kan lege på et indrettet legeområde med børneguides og maskotter, mens mor og far ser på årets ferie.

Desuden vil Spies præsentere et stort udvalg af selvfølgelig charterrejser samt rejser med rutefly, hvor den rejsende i højere grad selv kan bestemme antal rejsedage, hotel og rute.

Charterbureauerne samles på et område i en af de to store messehaller, som rummer området "Udland". Her vil besøgende også kunne møde turistkontorer og andre rejseudbydere fra hele kloden.

Ferie for Alle 2018 foregår i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse med over 1.000 udstillere fordelt på de fem kategorier: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.