17-10-2017  - MCH PRESSE

World Cup Herning byder på hesteoplevelser for alle i efterårsferien

World Cup Herning byder på hesteoplevelser for alle i efterårsferien

Anna Kasprzak og Donnperignon ved EM i MCH Arena 2013. Anna og Donnperignon deltager også ved World Cup-kvalifikationen i Herning. Foto: Dansk Ride Forbund.

Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning danner rammen, når World Cup Herning i denne uge inviterer indenfor til fem dage spækket med oplevelser for alle hesteinteresserede.

Uge 42 byder på et brag af en hestefest i Herning, når Jyske Bank Boxen og hal M i MCH Messecenter Herning fyldes med besøgende, ryttere og ikke mindst 600 heste. Der er lagt op til en event i absolut særklasse, når World Cup Herning inviterer indenfor til imponerende dressur, springning på allerhøjeste plan og et væld af aktiviteter fra onsdag 18. oktober til søndag 22. oktober.

- World Cup Herning bliver fem dage med fuld tryk på. Vi får besøg af over 600 heste og store internationale navne som Anna Kasprzak, Cathrine Dufour og mange flere. Der bliver en masse forskellige konkurrencer at følge med i - lige fra juniorklasser til internationale og professionelle klasser. Så der bliver rigtigt meget at opleve for alle hesteinteresserede, fortæller Anders Ladefoged Mortensen, projektchef i MCH.
 

En stor oplevelse i efterårsferien
Onsdag 18. oktober og torsdag 19. oktober er der fri entré til alle World Cup Herning-aktiviteter – både på den imponerende bane på 30 x 80 meter i Jyske Bank Boxen og på Nathalie Horse Care Arena i hal M.

Begge steder indbyder med et tætpakket aktivitetsprogram til en forrygende efterårsferieoplevelse. Torsdagen byder især på masser af springning, og de besøgende kan blandt andet se frem til at opleve Nord-Vest Box Cup, hvor 30 unge springryttere dyster, samt den første kvalifikation til det store CSI-3 Blue Hors Care Grand Prix-springning med forhindringshøjde på 150 cm.

I hal M kan man også finde ”World Cup-messen – alt til hest og rytter”, hvor der er 60 stande med et væld af nyheder og gode tilbud. Udstillerne medbringer et bredt felt af produkter lige fra foder og staldinventar til tøj og hestetrailere.

Der er gratis adgang til hal M alle dage, hvilket betyder at udover at besøge standene på messen, så kan alle også komme ind og opleve diverse springklasser i højder op til 140 cm samt juniorspringning og dressur på højt plan på Nathalie Horse Care Arena. Så uanset om man vil se imponerende springkonkurrencer eller købe nyt udstyr, bliver der meget at opleve til World Cup Herning:

- Det hele bygger naturligvis op til weekenden og FEI World Cup-kvalifikationen i dressur, hvor nogle af verdens største navne skal på banen og vise deres evner frem i Jyske Bank Boxen. Det bliver uden tvivl både en storslået og imponerende oplevelse, fortæller Anders Ladefoged Mortensen.

World Cup Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i et stærkt samarbejde med Herning Kommune, Sport Event Denmark og MCH Messecenter Herning. Arrangementet kan opleves i Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning fra onsdag 18. oktober til søndag 22. oktober.