23-10-2017  - MCH Presse

YouTube-stjerner skaber liv på Outlet-Messen

YouTube-stjerner skaber liv på Outlet-Messen

Eiqu Miller giver igen besøgende og fans på Outlet-Messen mulighed for autografer og selfies. Foto: MCH/Tony Brøchner

I oktober gæster to af Danmarks største YouTube-fænomener Eiqu Miller og Armin Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning. De kommer begge for at møde deres mange fans og vise tøjmærkerne Firstgrade og Armin Merusic frem.

På Outlet-Messen er der noget for enhver. Der kan handles alt fra tøj, sko og smykker til sportsudstyr, boligtilbehør og legetøj. I efterårets udgave kan de besøgende også møde YouTube-ikonerne Eiqu Miller og Armin Merusic. Eiqu Miller gæster MCH Messecenter Herning for tredje gang i weekenden 28.-29. oktober, og her har han en stand med tøjmærket FirstGrade i fællesskab med makkeren Jesper Mortensen:

- Vi har været med på Outlet-Messen to gange før, så det er nærmest blevet en tradition nu, siger Jesper Mortensen, medejer af FirstGrade og fortsætter:

- Der plejer altid at være rigtig mange mennesker, så det er et fedt sted for os at vise vores nye kollektion. Vi lancerede kollektionen 1. oktober, så timingen med Outlet-Messen her i efteråret er helt perfekt.

Masser af liv

Hos FirstGrade ser de frem til weekenden 28.-29. oktober, hvor de vil gøre deres for, at Outlet-Messen igen kommer til at summe af liv og byde på et væld af gode tilbud:

- Der skal ske noget hos os, så vi stiller fuldt hold fra FirstGrade. Eiqu Miller er med og holder igen Meet & Greet for alle de fans, der har lyst til at få en autograf og tage en selfie med ham – og så filmer vi jo løbende video derude fra, så der er rigtig gode chancer for at komme med i en af hans videoer, hvis man kommer forbi og siger hej, fortæller Jesper Mortensen, der ligeledes understreger, at FirstGrade-standen kommer til at bugne af lækkert tøj, vilde tilbud og sjove konkurrencer.

Endnu en af Danmarks helt store YouTube-navne, Armin Merusic, gæster også Outlet-Messen. Flere end 255.000 abonnenter følger med, når Armin lægger videoer op på sin YouTube-konto. I 2016 gav han sig også i kast med en karriere i modebranchen. Armin deltager på Outlet-Messen i oktober med sit tøjmærke af samme navn, hvor han mødes med sine fans og viser tøjet frem.

Outlet skaber netværk

Hos FirstGrade har de også fået øjnene op for et andet aspekt af Outlet-Messen. Meget af tiden går naturligvis med at møde kunder og få solgt en god portion af de mange medbragte varer, men derudover er det også et sted, hvor man kan udbygge sit netværk:

 - Vi fik faktisk vores første forhandler på Outlet-Messen, og nu er vi oppe på 43. Så må vi se, om det bliver til flere i år. Vi glæder os i hvert fald til at møde en masse glade besøgende og kollegaer i branchen. Der plejer altid at være rigtig mange mennesker, og det er fedt, fortæller Jesper Mortensen.

Læs mere om Outlet-Messen, der afholdes i MCH Messecenter Herning i weekenden 28.-29. oktober, på www.outlet-messen.dk.