24-01-2018  - MCH Presse

Bæredygtighed i fokus på Formland

Bæredygtighed i fokus på Formland

Den 68. udgave af Formland slår dørene op 1.-4. februar 2018 med 400 veloplagte udstillere og fokus på bæredygtighed. Pressefoto.

På Formland Spring 1.-4. februar 2018 i MCH Messecenter Herning kan besøgende se frem til et sandt inspirationsmekka med 400 veloplagte udstillere og fokus på bæredygtighed.

Bæredygtige materialer, uforarbejdede produkter og genbrug bliver stadig mere populært blandt designere, producenter og forbrugere. Det er hipt at være miljømæssigt ansvarlig, og det kan ses, når Formland Spring 2018 slår dørene op til den 68. udgave af interiør- og designmessen, hvor en del af udstillerne sætter bæredygtige produkter frem på hylderne.

Blandt udstillerne på Formland med et stort fokus på bæredygtighed er Ordinary Things by Karen Povlsen. Ifølge virksomhedsejer, Karen Povlsen, tilbyder de udelukkende produkter, der er 100 % naturlige og produceret med respekt for miljøet.

- Vores vision er at skabe luksuriøse produkter af økologisk hørgarn i højeste kvalitet. Køb mindre og køb bedre - produkter holder i generationer og bliver kun smukkere med tiden. Dét er vores definition af bæredygtighed. Vi glæder os til at udstille på Formland og inspirere besøgende med vores produktsortiment, siger Karen Povlsen.

Også på trendzonen 'Life on Sundays', som er kreeret af det erfarne team STUDIE FLYHELSTED, er bæredygtighed i højsædet. Området bliver spækket med analog-relaterede produkter og bæredygtige materialer, hvor besøgende kan lade sig inspirere af de små pauser, som rummene indbyder til.

- Tendensen er blandt andet, at forbrugerne stiller større og større krav til bæredygtighed, naturlige og uforarbejdede produkter samt autenticitet. Der er kommet et øget fokus på, hvordan vi bruger materialer, og hvordan materialer kan genbruges og genanvendes. Besøgende på Formland Spring 2018 vil få inspiration til, hvordan man kan sammensætte produkter, og hvordan man som butik kan tage stilling og stille krav til sine leverandører, så man sammen skaber et stærkt DNA, siger Mille Fly, indretningsarkitekt hos STUDIE FLYHELSTED.

En verden af inspiration og produktnyheder
Foruden øget fokus på bæredygtighed er der, med hele syv interiørhaller, en delikatessehal samt en hal med blomster og skandinavisk jul, masser af inspiration at hente for de besøgende. Uanset om man vil opdateres på kommende trends og farver, eller have et indblik i, hvad vi spiser i 2020, så bugner Formlands aktivitetsprogram af inspiration.

Hver dag indbyder SPEAK UP-scenen i Hal E til foredrag med branchens bedste. Man kan også slå sig løs i velsmagende og perfekt udførte retter ved Michelin-restauranten Kiin Kiins blå foodtruck eller hente inspiration i trendcaféen 'TOUCHE MOI', hvor HØEG + MØLLER har skabt et gennemført sanseland for syns- og følesansen.

Udover de mange veletablerede udstillere kan de besøgende se frem til at møde 60 af Nordeuropas dygtigste iværksættere på området CREATORS COMMUNITY i Hal E.

Ønsker man viden om, hvad nogle af branchens største trendsettere tænder på lige nu, kan man besøge det nye SELECTED BY område foran Hal E. Her vil 10 kendte influenter fra ind- og udland udstille deres håndplukkede favoritprodukter, og her vil man blandt andet finde favoritter fra den verdenskendte interiørblogger og åbningstaler på Formland Holly Becker (decor8), Charlotte Ravnholt (Bo Bedre) og Ulla Johanne Johansson (Mad & Bolig).

Formland Spring 2018 kan opleves 1.-4. februar i MCH Messecenter Herning.