01-02-2018  - MCH Presse

Formland åbnet med nærvær

Formland åbnet med nærvær

Den amerikanske forfatter og interiørblogger Holly Becker og administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, åbnede torsdag Formland Spring 2018 og fremhævede begge, hvor vigtigt det personlige og nærværet er i en digital verden. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Formland Spring 2018 åbnede torsdag dørene til den 68. udgave af design- og interiørmessen ved at hylde nærværet og det analoge, der er en af forårets helt store trends. Dagen bød på et væld af inspiration samt overrækkelsen af en eftertragtet iværksætterpris.

Design- og interiørmessen Formland Spring 2018 inviterede torsdag de besøgende indenfor i MCH Messecenter Herning til fire spændende og inspirerende messedage med 401 udstillere, trendsættende nyheder og et stort aktivitetsprogram med workshops og foredrag. Med trendzonen Life on Sundays og trendcaféen TOUCHE MOI er der på forårets messe et øget fokus på at være til stede i nuet og koble fra i en ellers digital verden. Og netop denne trend lagde Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, vægt på i sin åbningstale:

- Vi lever i en verden, der konstant udvikler sig digitalt. Vi oplever alle, hvordan det på mange måder gør hverdagen nemmere. Det, at så meget foregår via mail og digitalt, gør, at vi i dagligdagen har kontakt med flere end nogensinde – men relationen bliver først rigtig værdifuld, når vi mødes face to face, og det er netop det, messer kan.

Godt design skaber tryghed og ro

Årets åbningstaler, amerikanske Holly Becker, der står bag Decor8, som er en af de mest velkendte designblogs i verden, understregede betydningen af, hvordan godt design inspirerer os til at geare ned og tage et pusterum i en ellers travl hverdag:

- Det at føle sig hjemme skaber rammerne for vores liv og for, at vi kan tilgå verden med selvsikkerhed, energi og positivitet. Godt design gør vores dagligdag bedre, og at bo i et hjem, som vi nyder, gør, at vi føler os trygge og sikre – og det giver os roen til at slappe af, sagde Holly Becker og sendte en særlig ros til danske designvirksomheder:

 - Formland er den første messe, jeg nogensinde har været på i Danmark, så det er meget specielt for mig endelig at være her, fordi jeg har så stor respekt og kærlighed for jeres designs. Jeg ser frem til at se, hvordan dansk design ser ud i dag, og jeg håber at se et glimt af, hvor I vil tage jeres talent og kreativitet hen i fremtiden, sagde Holly Becker, inden hun officielt åbnede Formland.

Vinder af CREATORS COMMUNITY Design Award 2018

Dagen blev afsluttet med manér, da den eftertragtede iværksætterpris CREATORS COMMUNITY Design Award blev overrakt til Jacob Kocemba og Bo Sten Hansen fra Copenhagen Sparkling Tea Company, som vandt prisen for deres lovende koncept indenfor en helt ny kategori af drikkevarer, der har stort eksportpotentiale. I alt 60 kreative iværksættere fra Nordeuropa var udvalgt til CREATORS COMMUNITY, og det var således to stolte og rørte vindere, der løb med sejren, en stand på Formland Autumn 2018 og en check på € 7.500.

Formland Spring finder sted i MCH Messecenter Herning 1.-4. februar 2018. 

 


Se flere billeder