11-01-2018  - MCH Presse

Forrygende show med gymnastik, leg og artisteri

Forrygende show med gymnastik, leg og artisteri

Pressefoto.

Der er underholdning i verdensklasse i vente, når DGI International GymShow med de tre seneste DGI verdenshold og en perlerække af artister besøger Jyske Bank Boxen.

Når DGI International GymShow indtager Jyske Bank Boxen lørdag d. 27. januar, bliver det et festfyrværkeri af imponerende og legende optrædener, alt sammen tilrettelagt af DGI’s dygtige koreografer. Man kan blandt meget andet se frem til at opleve de tre seneste DGI-verdenshold, spændende medvirkende fra både Taiwan og Singapore, samt det spanske jonglør-talent Jimmy Gonzalez.

Den 25-årige jonglør optræder med en humoristisk og imponerende kombination af moderne dans og jonglering. Og der følger et vigtigt budskab med hans del af showet: Hvor der er vilje, er der en vej:

- Jeg har brugt de seneste 15 år på at nå hertil. Det er ikke et spørgsmål om at have et utroligt talent. Det handler om at gå efter det, man drømmer om - og for mig var det at leve af min passion, siger Jimmy Gonzalez.

En stor oplevelse for alle

Projektleder ved DGI Helle Holm mener ikke, at man behøver være gymnastikinteresseret for at få en forrygende oplevelse til DGI International GymShow, for det er mere et cirkus-agtigt roadshow end en egentlig gymnastikopvisning.

- Der bliver masser af musik, højt niveau og tempo, og der er i hele showet lagt vægt på legende elementer. Der bliver masser af imponerende gymnastik, men også andre spændende former for bevægelse, som giver sug i maven, gode grin og inspiration til selv at bevæge sig, siger Helle Holm og tilføjer:

- Jeg kan mærke på de optrædende, at de glæder sig helt vildt til at komme og lave showet i Jyske Bank Boxen, som er et flot sted, der fungerer rigtig godt til den slags show.

I MCH ser man frem til at lægge rammer til det internationale show:

- Vi glæder os til at opleve det forrygende DGI International GymShow med artister fra hele verden. Det bliver gymnastik, show og artisteri fra allerøverste hylde, og vi håber, at rigtig mange vil opleve det med os i Jyske Bank Boxen, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.