17-01-2018  - MCH Presse

Isen er klar i Jyske Bank Boxen

Isen er klar i Jyske Bank Boxen

Den 19. og 20. januar kæmper Danmarks stærkeste ishockeyhold om at blive dansk ishockeys næste pokalmester. Pressefoto: Dansk Ishockey Union

Der er lagt op til et brag af en ishockeyfest, når Jyske Bank Boxen den 19. og 20. januar for første gang nogensinde lægger is til Metal Cuppens Final Four, og Danmarks stærkeste ishockeyhold dyster om at blive dansk ishockeys næste pokalmester.

Så er det frem med klaphatten og lufferne, isen er klar og skøjterne slebet. På fredag går det løs, når Jyske Bank Boxen danner rammen om en kæmpe ishockeyoplevelse, og topholdene i Metal Ligaen i ishockey; Herning Blue Fox, Aalborg Pirates, Rungsted Seier Capital og Odense Bulldogs tørner sammen og serverer topklasses ishockey.

Pokalfinalen afvikles som et Final Four-stævne. Fredag spilles de to semifinaler, og lørdag står finalen mellem de to vindere. Odense Bulldogs og Rungsted Seier Capital mødes i den første semifinale, og herefter er Herning Blue Fox og Aalborg Pirates klar til at kæmpe om at nå pokalfinalen.

Ishockey for alle

Med is, tribuner og alt hvad der ellers hører til, står Jyske Bank Boxen klar til at skabe den ultimative ishockeyfest, som ikke kun er for de fire kvalificerede klubber - men for hele ishockey-Danmark.

I MCH glæder man sig til at danne rammen om pokalmesterskabet:

- Vi glæder os til at opleve dansk ishockey i topklasse. Det bliver to meget interessante semifinaler, når de fire tophold sætter alle kræfter ind i jagten på pokalen. Vi glæder os til at byde de fire hold og deres festlige fans velkommen til en stor ishockeyfest i Jyske Bank Boxen, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Metal Cuppens Final Four kan opleves i Jyske Bank Boxen fredag 19. januar og lørdag 20. januar. Billetter kan købes via mch.dk og ticketmaster.dk.