30-01-2018  - MCH Presse

Store vinter- og forårsoplevelser for børnefamilier i MCH

Store vinter- og forårsoplevelser for børnefamilier i MCH

Der er masser af underholdende og spændende børne- og familieoplevelser på plakaten i MCH. Man kan stadig sikre sig billet til det fortryllende show Disney On Ice 17. og 18. februar. Foto: MCH/Lars Møller

Der har været rift om billetterne til de mange underholdende og spændende børne- og familieoplevelser på vinter- og forårsprogrammet i MCH, men man kan stadig sikre sig billet til musik, musical og gode grin.

Vinterferien står for døren, og det giver for mange mere plads til familien og tid til hygge og samvær. Med store navne, underholdende og musikalske oplevelser for både store og små, er der virkelig noget at glæde sig til i MCH.

Koncerten med de to svenske popstjerner Marcus og Martinus den 9. februar i Jyske Bank Boxen blev meldt udsolgt kun få timer efter, salget var åbent. Til gengæld er der mange andre gode oplevelser på tapetet.

Musical for hele familien
Årets børnemusical i MCH, Thorbjørn Egners elskede "Folk og røvere i Kardemomme By", har vist sig at have en enorm tiltrækningskraft. De to første forestillinger er allerede meldt udsolgt, mens der kun er få billetter tilbage til formiddagsforestillingerne.

Der er dog stadig mulighed for at synge med på "Røversangen" og opleve de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan spolerer freden, politimester Bastian, tante Sofie og alle de andre beboere i Kardemomme By. På grund af den store efterspørgsel er der nemlig åbnet for to ekstra eftermiddagsforestillinger 11. og 15. januar kl. 15.30.

Fortryllende verdener på isen
Ingen begivenheder samler familien som det magiske skøjteshow Disney On Ice. I vinterferien får bedsteforældre og børnefamilier igen muligheden for tage på en rejse gennem store dele af Disney-universet, når Disney On Ice gæster Jyske Bank Boxen 17.-18. februar med showet "Fortryllende Verdener".

Med de bedste øjeblikke fra storsucceserne Den Lille Havfrue, Toy Story 3, Frost og Biler 3, er man sikret en oplevelse for hele familien, der byder på hvinende hjul, blå bølger og frostkolde verdener. Det bliver en helt ny oplevelse at se Lynet McQueen, Kranbilen Bumle og den øvrige besætning på isen, som for første gang nogensinde har bevægelige øjne, blinkende øjenlåg og talende munde.

Dans foråret ind med MGP-stjerner og Motor Mille
Der er også sjove og musikalske oplevelser i vente i optakten til foråret, og også her har mange sikret sig billet. Den står på festlige koncerter fyldt med sang, musik, dans og ballade, når MGP-stjernerne fra MGP-showet 2018 og Motor Mille & Band gæster MCH Herning Kongrescenter.

MGP-koncerten er udsolgt, men man kan stadig få billetter til Motor Mille & Band, der kan opleves lørdag den 21. april.

- Det er noget helt særligt at opleve børnenes begejstring, når de sammen med forældre eller bedsteforældre besøger arrangementer i MCH. Derfor glæder det os at have en række store oplevelser på programmet, hvor familierne kan se frem til gode stunder med hinanden. Vi ser frem til en række festlige forestillinger, shows og koncerter med tusindvis børn og unge de kommende uger og måneder, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Køb billetter via mch.dk eller i billetsalget i MCH Herning Kongrescenter i Østergade.