18-01-2018  - MCH PRESSE

VM i ishockey: Billetboom venter

VM i ishockey: Billetboom venter

Foto: Jan Korsgaard.

Fredag 2. februar starter billetsalget til enkelt-kampe til VM i ishockey 2018, der finder sted i Herning og København. Her ventes et sandt billetboom, da interessen for en af verdens største sportsbegivenheder har vist sig at være overvældende stor med flere end 200.000 solgte billetter.

Det gælder om at være hurtig på tasterne og telefonen for forude venter et sandt billetboom, når enkeltkamps-billetsalget til VM i Ishockey 2018 åbner fredag 2. februar. Med flere end 200.000 solgte billetter knap fire måneder før det går løs i Jyske Bank Boxen og Royal Arena, har interessen vist sig at være overvældende stor, og alt tyder på, at der bliver massiv opbakning fra lægterne.

Ifølge salgs- og marketingdirektør, Maja Grimnitz, er det generelt svært at bevare pessimismen, når man tager et blik på det aktuelle billetsalg:

- Vi er markant foran det budgetterede tal og ligger helt med i toppen over antal solgte billetter sammenlignet med tidligere arrangørlande på nuværende tidspunkt. Den 2. februar åbner vi så for billetsalget til enkeltkampe, og at dømme efter den forhåndsinteresse vi har oplevet, og hvad vi har hørt fra tidligere år, så kan vi forvente lidt af et billetboom i februar, siger Maja Grimnitz.

Flere udenlandske fans
Det er især fans fra udlandet, der med længsel har imødeset salget.

- Fans fra udlandet har generelt tendens til at købe billetter senere, da mange venter på at kunne købe billetter til deres respektive nations kampe og ikke dagsbilletter, som vi hidtil har solgt. Tager vi de optimistiske briller på, så snakker vi om et salg i februar, der samlet kan få os op på en kvart million solgte billetter, siger Maja Grimnitz.

Danmark spiller alle sine gruppespilskampe i Jyske Bank Boxen, hvor modstanderne er Canada, USA, Finland, Letland, Tyskland, Norge og Sydkorea.

Puljen i Royal Arena tæller følgende lande: Sverige, Rusland, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Frankrig, Schweiz og Hviderusland.

Under IIHF Ishockey VM 2018 er der mulighed for overnatning. Som noget helt unikt etableres Hockey Camp Herning, hvor man kan blive nærmeste nabo til Jyske Bank Boxen og blive en del af et historisk ishockey-fællesskab.

Læs mere om Hockey Camp Herning