05-10-2018  - MCH Presse

25 års jubilæum med fart og freestyle

25 års jubilæum med fart og freestyle

Der bliver masser af ræs, vovemod, akrobatik og oktanfyldt action, når Yamaha SuperCross & Freestyle Show til februar holder 25 års jubilæum i Jyske Bank Boxen. Her ses arrangementet i 2018. Foto: MCH/Lars Møller.

I et kvart århundrede har MCH lagt baner til det actionfyldte supercross-show, som igennem årene er blevet besøgt af flere end 185.000 gæster. Jubilæumsshowet til februar giver den ekstra gas, bl.a. med et glædeligt gensyn med en verdensstjerne.

Når Jyske Bank Boxen den 8.-9. februar 2019 smækker dørene op til en kæmpestor supercrossbane, er det 25. gang, at MCH danner rammen for Yamaha SuperCross & Freestyle Show. 5.000 tons jord, 3.000 liter dieselolie, 10 tons kalk, 800 baller Rockwool og 8.000 kvadratmeter plastik er nogle af de ingredienser, der bliver brugt for at skabe en indendørs legeplads for adrenalinhungrende motocross-kørere fra ind- og udland.

En verdensstjerne vender tilbage til Herning

Den legendariske, spanske motocross-ekvilibrist Edgar Torronteras kommer til Herning til jubilæet, og det bliver et særligt gensyn, da han i en alder af kun 16 år var med til Supercross i MCH's runde hal B i 1998.

I det hele taget bliver der fyret op for et brag af en jubilæumsfest med et hæsblæsende løb og et spektakulært show i verdensklasse. Yamaha SuperCross & Freestyle Show er nemlig et af de mest populære supercross-arrangementer i Europa. De bedste kørere og verdensstjerner, som formår at tæmme de vilde kubikmaskiner, kommer med nye og nervepirrende tricks.

Showet afsluttes traditionen tro med et forrygende Freestyle Show, hvor ufattelige tricks vil blive udført i vilde højder oppe under Jyske Bank Boxens tag. Kombinationen af brølende motorer, fart og modige tricks giver et sus igennem publikum.

Det 3½ timer lange arrangement krydres med musik, lys og underholdning, som er med til at skabe den særlige stemning. Og ifølge arrangør Lars Green fra ASP Event kan alle få en stor oplevelse, uanset om man går op i motorsport eller ej.

- Der er store stjerner på vej til Herning, så der er noget at glæde sig til. Showet bliver generelt en stor oplevelse. Det handler jo ikke bare om motocross, men om sport på højt niveau. Man kan glæde sig til at se det ypperste, der sker inden for denne sportsgren. Man kan opleve ren akrobatik udført af toptrænede sportsfolk, og det giver et kick at se på det, siger Lars Green og tilføjer, at der er sket ting og sager siden det første SuperCross for 25 år siden:

- Dengang havde vi for eksempel to højtalere og fire lamper med. Nu har vi 30 tons udstyr i loftet og på gulvet.

Dobbelt op på benzin i blodet

Igen i år kan publikum udvide oplevelsen med et besøg på Motorshow i hallerne lige ved siden af Jyske Bank Boxen. Her kan man opleve alle de kendte motorcykelmærker, lækre biler, tilbehør og masser af aktiviteter. De to arrangementer skaber sammen en unik og anderledes motorsportsoplevelse, hvis lige ikke findes i Danmark.

I MCH glæder man sig over jubilæet og ser frem til showet i februar.

- Vi glæder os over samarbejdet med Lars Green om supercross og freestyle, som han gennem 25 år har gennemført her i MCH og givet 185.334 gæster fart, spænding og store oplevelser til de imponerende shows og løb, først i den runde hal B og siden 2011 i Jyske Bank Boxen. Vi ser frem til et flot og forrygende jubilæumsshow til februar og ønsker Lars Green et stort tillykke med jubilæet, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes i Jyske Bank Boxen den 8.-9. februar. Samme weekend afholdes også motorcykel- og bilmessen Motorshow, der inviterer indenfor til en verden af motorsportsoplevelser i MCH Messecenter Herning den 8.-10. februar.