08-02-2017  - MCH Presse / Lea Schøler Christensen

28.000 begynder vinterferien i MCH

28.000 begynder vinterferien i MCH

Der er masser af gode oplevelser i MCH i den kommende weekend. Man kan stadig sikre sig billet til en festlig aften med Djämes Braun lørdag den 11. februar.

Der er oplevelser for alle på plakaten i MCH i den kommende weekend. Flere end 28.000 har sikret sig billetter til musik, musical og gode grin.

Mange familier ser frem til vinterferien – en mulighed for afslapning, hygge og fælles oplevelser. For mange er det også anledning til at få fælles oplevelser i MCH, som har et varieret program i den kommende weekend, der skyder vinterferien i gang. I alt har 28.166 købt billet til et show eller en koncert i MCH fra torsdag til søndag.

- Vi glæder os til at tage imod de mange gæster, der lægger vejen forbi MCH i de kommende dage. Med noget for både børn, unge og ældre er der store oplevelser i vente for alle, og vi er meget taknemmelige over, at så mange har taget godt imod vores program, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH Messecenter Herning.

Mickey Mouse på is og eventyr i skoven

Og der er virkelig noget at glæde sig til for alle aldersgrupper i den kommende weekend i MCH. Der er blevet lagt is i Jyske Bank Boxen, som bliver forvandlet til en eventyrlig tidsrejse, når Disney On Ice for første gang besøger Herning. Det sker den 11. og 12. februar, og begge dage byder på tre forestillinger. Under temaet ”100 års magi” kan man opleve Mickey og Minnie Mouse, Anders And, Fedtmule og alle deres venner fra de højtelskede Disney-film gemmen årtier. På isen optræder et internationalt hold af prisvindende skøjteløbere akkompagneret af et væld af Disney-hits.

MCH’s børnemusical er i år ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”, og første forestilling spiller lørdag den 11. februar. Her kan man møde Klatremusen, Mikkel Ræv, Bamsefar og alle de andre dyr fra Thorbjørn Egners forunderlige univers. Det er børn og voksne fra Midt- og Vestjylland, der optræder på de skrå brædder. Før forestillingen vil der være et væld af sjove og gratis vinterferie-aktiviteter for børn i alle aldre. ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” spiller frem til den 16. februar.

Stærk rock og dancehall under opsejling

Også for det voksne publikum er der stærke musikalske og humoristiske oplevelser i vente i optakten til vinterferien, og også her har mange sikret sig en billet. Fredag den 10. februar giver Dizzy Mizz Lizzy en udsolgt koncert i MCH Herning Kongrescenter.

Til gengæld kan man stadig sikre sig billet til koncerten dagen efter, lørdag den 11. februar, når den dynamiske duo Djämes Braun spiller op til god stemning sammesteds. Her kan man opleve dem lege med beats og ord i hits som ’Fugle’, ’Kvinder og kanoner’ og ’Kom og giv mig alle dine penge’.

Sjove aftner i Kongrescentret

Også i den humoristiske skala af programmet besøger Niels Hausgaard MCH Herning Kongrescenter torsdag den 9. februar med sit nye show ”GUD ER STOR (og forfængelig og nærtagende, men stor!)”. Forestillingen blev hurtigt udsolgt. Mange har ligeledes sikret sig billetter til en aften i selskab med standupkomikeren Michael Schøt og hans one man-show ”Ulykkeligt Vidende”, hvor han deler sin desperation over det overflow af informationer, som man dagligt bliver bombarderet med. Det foregår fredag den 10. februar i Teaterkælderen.

Der er stadig ledige billetter til flere af forestillingerne. Køb billetter via mch.dk eller i billetsalget i MCH Herning Kongrescenter i Østergade.