21-10-2018  - MCH Presse

38.006 besøgte MCH i efterårsferien

38.006 besøgte MCH i efterårsferien

I Jyske Bank Boxen åbnede ugen med Champions League-opgøret mellem Skjern Håndbold og Paris Saint-Germain og blev på kun to dage forvandlet til en ridebane for World Cup Herning 2018. Foto: MCH/Lars Møller.

Siden efterårsferiens start har 38.006 gæster besøgt MCH's fire lokationer, der har budt på en bred vifte af oplevelser for store og små med alt fra stand-up, koncert, teater og YouTube-show til håndbold, fodbold og hestesport i verdensklasse.

Efterårsferien er en god anledning til at tilbringe mere tid sammen med sine nærmeste og skabe fælles minder - og det kunne mærkes i MCH, hvor 38.006 besøgende de seneste ti dage har lagt vejen forbi arrangementer med oplevelser for alle i MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og på MCH Arena.

- MCH skal være en verden af oplevelser - og det er den forgangne uge et godt eksempel på. Det har været en alsidig efterårsferie med oplevelser for flere tusinde gæster. Det er en helt særlig glæde for os alle i MCH, at vi sammen med vore respektive samarbejdspartnere kan byde så mange gæster indenfor og sammen skabe mindeværdige oplevelser. Tak til alle for at besøge MCH i ferien, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Comedy og intimkoncert åbnede ferien
Det var Jan Gintberg, der kickstartede efterårsferien fredag 12. oktober og skruede op for latteren. Og det var et glædeligt gensyn, da han på grund af den store efterspørgsel gæstede MCH Herning Kongrescenter for fjerde gang med liveshowet 'GINTBERG RE(D)DER VERDEN'.

Dagen efter, lørdag 13. oktober, åbnede den danske musikgruppe Phlake dørene til en anderledes koncertoplevelse i MCH Herning Kongrescenter. Kongrescentret bød også på et kæmpe bankoshow, da Y's Men's Klubberne i Herning samlede 1.450 deltagere til banko mandag 15. oktober.

Også børn og unge fik en på opleveren, da to af landets mest populære Youtubere, ComKean og Den Mandige Elg, gæstede MCH Herning Kongrescenter tirsdag 16. oktober, hvor publikum var med til at bestemme, hvad der skulle ske på scenen.

Herning Teater bød i Kongrescentret på forestillinger for både børn og voksne: tirsdag eftermiddag Den Lille Prins og torsdag aften I Sidste Øjeblik med Lisbeth Dahl i hovedrollen.

En uge i sportens tegn
Efterårsferien bød også på store sportsoplevelser. Søndag 14. oktober lagde Jyske Bank Boxen bane til Champions League-opgør mellem Skjerns danske mestre og verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain. 6.962 håndboldglade tilskuere overværede opgøret, der udviklede sig til et reelt drama i slutminutterne og endte med en kneben PSG-sejr på 24-26.

Tirsdag 16. oktober var MCH Arena centrum for fodboldlandskampen mellem Danmark og Østrig. Med 7.386 tilskuere i ryggen vandt det danske landshold 2-0 over Østrig - og Danmark er således fortsat ubesejrede på MCH Arena.

Alt imens arenaen dannede ramme om landsholdskampen, blev Jyske Bank Boxen forvandlet til en ridebane for World Cup Herning, som i dagene 18.-21. oktober bød på dressur og spring i verdensklasse. Sideløbende bød MCH Messecenter Herning indenfor til en salgsmesse for hesteglade besøgende. I alt 19.781 gæster deltog i hestefesten.

Efterårsferien 2018 er forbi, og MCH ser frem til den kommende weekend, der byder på en ny vifte af alsidige oplevelser: Loppe- og Stumpemarked i MCH Messecenter Herning, Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen samt Christian Fuhlendorffs comedyshow og KMF 336 Åbningskoncert i MCH Herning Kongrescenter. På MCH Arena tager FC Midtjyllands danske mestre mod sidste sæsons sølvvindere Brøndby IF.


Se flere billeder