07-02-2022  - MCH Presse

44.446 gæstede MCH i genåbningsugen

44.446 gæstede MCH i genåbningsugen

Administrerende direktør Georg Sørensen glæder sig over genåbningsugen i MCH A/S. Foto: MCH/Tony Brøchner

Oplevelseskoncernen MCH kunne fejre genåbningen med stor tilstrømning til to messer, to supercross-shows og seks kulturoplevelser. Både stemningen og besøgstal var på niveau med tiden før corona og bekræfter behovet for at mødes og opleve.

Fakta om genåbningsugen med 44.446 gæster

  • 3.-6. februar: 75. udgave af interiør- og designmessen Formland Spring (9.572 besøgende fagfolk)
  • 4.-6. februar: MC- og bilmessen Motorshow (19.522 besøgende)
  • 4. & 5. februar: 27. udgave Yamaha Freestyle & SuperCross Show (11.214 tilskuere)
  • 2.-5. februar: MCH Herning Kongrescenter: Mew sammen med Danmarks Underholdningsorkester, Comkean, hyldestkoncert for Bent Fabricius-Bjerre, Mark Le Fêvre og Heino Hansen (4.138 publikummer)
     

Fakta om MCH
Oplevelseskoncernen MCH A/S har været hårdt ramt af coronakrisen gennem næsten to år præget af en konstant uvished med nedlukning, aflysninger, udsættelser, genåbning i sensommeren og senest ny nedlukning siden slutningen af november. MCH byder normalt velkommen til flere end 1 million gæster årligt til 300 arrangementer og samler 50.000 danske virksomheder på koncernens 15 fag- og publikumsmesser.

Et overflødighedshorn af oplevelser for alle har været på programmet i ugens løb, hvor MCH har kunnet genåbne Messecenter Herning, Herning Kongrescenter og Jyske Bank Boxen efter måneders stilstand. Forventningen var at samle godt 35.000 til de mange arrangementer, men det samlede besøgstal endte på 44.446, og det giver naturligvis anledning til et stort smil hos administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

- Vi elsker at have gæster i MCH og gerne mange, derfor glæder vi os over resultatet af denne genåbningsuge. Besøgstallene bekræfter behovet for og lysten til igen at mødes, uanset om motivet er fagligt, fritid og/eller fornøjelse, fastslår Georg Sørensen, der glæder sig over, at de gode takter fra genåbningen i efteråret er fortsat, og over at værdien af det personlige møde med og mellem mennesker igen er blevet bekræftet.

Taknemmelighed og tryghed
Arrangementerne er alle gennemført under TrygtMCH med håndsprit til rådighed, ekstra rengøring, opfordringer om ansvarlig adfærd og TrygtMCH-guider. Man har kunnet opleve god brug af håndsprit og stor lettelse over at være sluppet for især mundbindet.

- Opbakningen, de synlige smil og den gode stemning overalt betyder rigtig meget for os alle i MCH - også i arbejdet med de mange kommende arrangementer. Derfor en meget stor tak til artister, arrangører, udstillere og samarbejdspartnerne, der har skabt gode oplevelser for de mange tusind gæster på alle vores faciliteter, slutter Georg Sørensen og ser i første omgang frem til de mange arrangementer, der venter allerede i løbet af februar.

Næste messe i MCH er Ferie for Alle 25.-27. februar, og Jyske Bank Boxen slår dørene op til børnenes fest MGP 25. og 26. februar. Februar byder også på en perlerække af oplevelser i MCH Herning Kongrescenter.


Se flere billeder