19-02-2018  - MCH Presse

47.000 besøgte MCH i vinterferien

47.000 besøgte MCH i vinterferien

I alt 47.000 gæster har i vinterferieugen besøgt MCH, der bød på et væld af oplevelser for hele familien med alt fra koncert, musical og show til fodbold. Foto: MCH/Johnny Møller.

Vinterferieugen bød på et væld af underholdende og spændende oplevelser for både små og store med alt fra koncert, musical og show til fodbold.

Vinterferien er en god anledning til fælles oplevelser for hele familien – og det kunne mærkes i MCH, hvor 47.000 besøgende lagde vejen forbi arrangementer med muligheder for gode familieoplevelser i MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen og på MCH Arena.

- Det har været en skøn uge i MCH med tusindvis af gæster. Det er en helt særlig oplevelse for os alle i MCH, at vi sammen med stærke samarbejdspartnere kan byde så mange børn og voksne velkommen i vore faciliteter, som det har været tilfældet i vinterferien. Vi glæder os over på den måde at kunne være med til at muliggøre, at familier oplever store øjeblikke sammen og får fælles minder i en ellers travl hverdag. Tak til alle for at bruge en del af ferien i MCH, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Popfest og musicalmagi åbnede ferien
Marcus & Martinus skød vinterferien i gang. Og det var på alle måder et glædeligt gensyn, da de populære norske poptvillinger fredag 9. februar vendte tilbage til Jyske Bank Boxen for at kickstarte deres ”Moments Tour”.  Den udsolgte koncert bød på fællessang til store hits, konfetti, ild, lysshow og højlydt begejstrede teenagepiger.

Vinterferien i MCH stod også i musicalens tegn, da MCH's egenproducerede familiemusical ”Folk og røvere i Kardemomme By” spillede for fulde huse i MCH Herning Kongrescenter. I alt 4.000 gæster - små som store - blev fortryllet af teatermagien fra den farverige, morsomme og medrivende forestilling. Da tæppet i Teatersalen gik ned for sidste gang torsdag, drog musicalholdet videre til Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor alle fire forestillinger også var udsolgt. 

- Vi glæder os over, at så mange gæster fra nær og fjern tog sig tid til at opleve Folk og røvere i Kardemomme By. Familiemusicalen er en skøn tradition og så berigende med disse fælles oplevelser, der skaber gode minder for hele familien, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og roser hele musical-holdet:

- Vi er stolte over holdet bag musicalen, og de medvirkende, der udelukkende består af frivillige, som sammen har skabt en flot, farverig og underholdende musical.

Næste børne- og familiemusical i MCH Herning Kongrescenter bliver ”Pippi”, som spilles i skolernes efterårsferie 12.-17. oktober 2019.

Magisk gensyn med Disney On Ice
Flere end 20.000 gæster sluttede vinterferien af med et magisk gensyn til det eventyrlige skøjteshow Disney On Ice, der i weekenden 17.-18. februar og for andet år i træk gæstede Jyske Bank Boxen. Med det nye show ”Fortryllende Verdener" blev publikum, som navnet antyder, i den grad fortryllet. En kavalkade af de berømte Disney-stjerner tiltrak, begejstrede, rørte og underholdte Disney-fans og gæster fra nær og fjern.

- Det er fjerde gang, at jeg ser Disney On Ice, og det er rigtig sjovt. Jeg synes, at alt ved showet er godt, men min yndlings Disney-figur er helt klart Olaf fra Frost, siger 9-årige Anaya Vestbjerg, der lørdag havde taget turen fra Bramming med sin far, sine to brødre og sin mor, Mette Vestbjerg, der også var begejstret:

- Det er et super flot show, og vi var alle utrolig underholdt. Jeg får faktisk næsten tårer i øjnene, når jeg ser børnenes glæde, for der er en stor genkendelsesglæde for os alle at se de kendte Disney-figurer på isen. 

Med showets fantastiske fortællinger, en rejse igennem kendte dele af Disney-universet og et sceneshow krydret med musik og genkendelige klassikere, var publikum tryllebundet fra start til slut.

Sejr i Superliga-brag og en weekend med ferieoplevelser i sigte
Alt imens Jyske Bank Boxen gjorde klar til sjette og sidste forestilling med Disney On Ice, dannede MCH Arena rammen om endnu en oplevelse for hele familien. Efter ét minuts stilhed for HKH Prins Henrik tog Alka-superligaens førerhold FC Midtjylland godt imod de forsvarende mestre FC København i årets første kamp på MCH Arena. 10.654 tilskuere overværede topopgøret, der endte med en overbevisende 3-1 sejr til de hårdtarbejdende midtjyske ulve.

Selvom vinterferien nu er slut, ser MCH frem til en ny uge med masser af ferieoplevelser, når Skandinaviens allerstørste feriemesse Ferie for Alle løber af stablen 23.-25. februar 2018 i MCH Messecenter Herning. Rekordmange udstillere, hele 1.215 af slagsen, samles under ét tag, og her forventes 60.000 besøgende at lægge vejen forbi MCH.


Se flere billeder