04-02-2016  - MCH Presse

5.-6. februar buldrer motorerne: SuperCross spurter ud af startblokken

5.-6. februar buldrer motorerne: SuperCross spurter ud af startblokken

Så går det løs. Motorerne brøler, hjulene spinner og forventningerne er oppe i de høje omdrejninger til årets store motorsport-event Yamaha SuperCross & Freestyle Show, som foregår i Jyske Bank Boxen den 5.-6. februar.

Der bliver masser af fart og spænding, laserlys, musik og motordrøn for alle pengene, når deltagerne konkurrerer om hæder og medaljer og viser, hvad de formår på en motorcykel. Sidste års vinder, franske Florent Richier, vender stærkt tilbage på Yamaha. Den mest vindende kører i Herning igennem tiderne er frisk på at gå efter et vaskeægte hattrick – og sin femte sejr i alt. Han kommer dog ikke sovende til sejr. Blandt mange andre er amerikanske Ross Johnson klar til at give ham kamp til målstregen. Men Dannebrog bliver også synligt i Jyske Bank Boxen. Blandt de danske deltagere kan nævnes Frederik Goul Jensen og Mathias Jørgensen, der begge har succes i Tyskland for tiden.

Det traditionsrige show finder sted fredag den 5. februar til lørdag den 6. februar.

- Vi glæder os til at lægge rammer til det festlige Yamaha SuperCross & Freestyle Show for 22. gang – og for 6. gang i Boxen. Det bliver en motorsport-fest for alle, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Igen i år bliver SuperCross afsluttet med et brag af et Free Style Show lørdag aften, hvor enestående og forrygende tricks på motorcykel vil blive udført oppe i de højere luftlag.

Glæd dig til at opleve, hvordan motordrønet buldrer over heden og river alle med benzin i blodet med sig.

Læs mere om arrangementet og køb billet her 

Opvarmning torsdag aften – motorsportens stjerner hyldes
Som opvarmning til SuperCross kan du opleve Dansk Motorsport Award torsdag den 4. februar klokken 20.00 i MCH Messecenter Herning. Showet foregår i Hal B – den legendariske runde hal, som lagde gulv til SuperCross, før Jyske Bank Boxen blev bygget.

Her hyldes motorsportens talenter, og kåringerne af motorsportsfolk, der brillerer på to- og firhjulede køretøjer, ledsaget af musikalske oplevelser i topklasse. Musikken leveres af Wafande, Rasmus Walter, Copenhagen Drummers, Anna David, som også udgør halvdelen af showets værtspar, samt et dygtigt husorkester. Stjerner som Kevin Magnussen, Jan Magnussen og Nicki Pedersen er allerede er på award-festens gæsteliste.

- Det er første gang, showet afholdes i MCH Messecenter Herning, hvilket betyder mere plads og et større show. Publikum kan se frem til en aften med velfortjent hyldest af talenterne og et show, der overgår det, vi tidligere har lavet, siger Tino Thorsøe, partner i Copenhagen Event Company, som står bag award-showet.

Læs mere og køb billet her