13-11-2015  - MCH Presse

500 udstillere klar til Stumpemarked

500 udstillere klar til Stumpemarked

Stumpemarked er et slaraffenland, hvis du er på jagt efter antikviteter eller en helt bestemt stump/reservedel. Gå på opdagelse blandt tusindvis af ting og sager, og gør det perfekte fund.

Lørdag den 14. november afholdes der for 62. gang Stumpemarked i MCH Messecenter Herning. Otte haller indtages af stumpe-passionerede kræmmere.

Traditionen tro vil hallerne i Herning ose af handelsstemning og jagten på et røverkøb. Dingenoter og dimsedutter. Reservedele og stumper. Porcelæn og bestik. Legetøj og bøger. Gammelt og antikt. Og alt tænkeligt og utænkeligt andet. 

Det er hvad Stumpemarked i MCH Messecenter Herning byder på, når markedet lørdag den 14. november omdanner otte messehaller til et slaraffenland for kræmmerjægere, motorcykel- og bilentusiaster, samlere og andre med et gen for at gøre et god køb.

- Stumpemarked så første gang dagens lys i 1985, hvor der var 40 udstillere og cirka 1000 besøgende. Siden har markedet gjort sig til landets bedst besøgte kræmmer- og stumpemarked. I år forventer vi mellem 10.000 og 12.000 besøgende og op mod 500 udstillere, fortæller Anders Ladefoged Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Stumpemarked arrangeres af MCH i nært samarbejde med Familien Mortensen fra Ikast, som i alle år har stået bag markedet. Oprindelig var det Svend Aage Mortensen, som startede markedet. I dag er det datteren, Alice Larsen, som har overtaget rollen som Stumpemarkedets overhoved – og igennem det seneste år - i endnu tættere samarbejde med MCH Messecenter Herning for at styrke Stumpemarked.

Fakta: Stumpemarked finder sted i MCH Messecenter Herning fra klokken 08.00 til 16.00 lørdag 14. november. Læs mere og køb billet på www.stumpemarked-herning.dk 

Stumpemarked finder sted to gange om året – markederne i 2016 foregår lørdag den 9. april og lørdag den 18. november.