06-06-2023  - MCH Presse

Årets lykkeligste håndboldfest udspiller sig i Jyske Bank Boxen

Årets lykkeligste håndboldfest udspiller sig i Jyske Bank Boxen

Igen i år har MCH fornøjelsen af at lægge gulv til LykkeCup, som er årets fest for børn med udviklingshandicap og deres familier. Foto: Rene Jeppesen.

For tredje gang i træk danner Jyske Bank Boxen ramme for landets lykkeligste håndboldcup lørdag 10. juni, når LykkeCup 2023 samler håndboldglade LykkeLiga-spillere til sæsonfinalen.

Program for LykkeCup 2023
08.30: Dørene åbner
09.30: Indløb, velkomst og opvarmning
10.00-15.00: Håndboldkampe
15.00-15:30: Indløb og præmieoverrækkelse
15.30-16.00: Koncert med Malte Ebert
17.30-21:30: Gallafest med DJ Needlesplit
19.00: Koncert med Fyr og Flamme
21.30: Tak for i dag

Hedens hovedstad bliver fyldt med håndboldglade børn og unge lørdag 10. juni, når Jyske Bank Boxen atter lægger bane til LykkeCup. Hele 811 6-25-årige håndboldbegejstrede børn med udviklingshandicap skal snøre skoene til LykkeLigas sæsonfinale, der udmunder i én stor håndboldfest.

Foruden håndboldkampe i både Jyske Bank Boxen og Hal M i MCH Messecenter Herning byder LykkeCup 2023 på koncert med storhittende Malte Ebert og Fyr og Flamme, funklende konfettiregn, besøg af prominente gæster, herunder landstræner Nikolaj Jacobsen, gallafest, legeland og mere til.

Stifter og direktør i LykkeLiga Rikke Nielsen ser frem til at gentage succesen med landets lykkeligste håndboldcup:
- I år har vi samlet rekordmange håndboldstjerner, og vi er ved at eksplodere af glæde over, at vi kan fejre så mange på én gang. Vi skal hylde finurligheder, skævheder, vores fantastiske fællesskab og ikke mindst alle de seje søskende og forældre, der trofast hepper på sidelinjen. Jyske Bank Boxen bliver fyldt til randen af ren håndboldbegejstring, og vi glæder os.

Håndboldglæde i lange baner
Det populære håndboldfællesskab LykkeLiga blev grundlagt i 2017 af tidligere landsholdspiller Rikke Nielsen, som selv har en datter med downs syndrom. Da Rikke manglede et håndboldhold til datteren Magda, startede Rikke selv et hold i 2016, hvortil LykkeLiga et år senere udsprang fra. På ganske få år er LykkeLiga vokset eksplosivt som Danmarks lykkeligste håndboldliga for børn og unge med et udviklingshandicap. I dag er LykkeLiga repræsenteret i håndboldklubber over hele Danmark, på Færøerne, i Grønland, Tyskland og Sverige.

Herning Kommune har indgået en treårig aftale med arrangementet, som også er støttet af MCH. Udover dette års LykkeCup indtager landets lykkeligste håndboldcup Jyske Bank Boxen igen i 2024.

LykkeCup 2023 finder sted i Jyske Bank Boxen lørdag 10. juni og er åbent for alle, der har lyst til at opleve Danmarks lykkeligste håndboldcup. Entrébilletter kan købes ved indgangen.

Læs mere om håndboldstævnet her.


Se flere billeder