11-09-2019  - MCH Presse

Adam & Noah topper med afskedsshow i Herning

Adam & Noah topper med afskedsshow i Herning

Pressefoto.

Når Adam & Noah gæster MCH Herning Kongrescenter 22. oktober 2020 med showet ’Farvel og Tjak’, er det sidste chance for at opleve det populære kultfænomen på de skrå brædder.

”Hva’ sker der danskere… Vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.” Adam & Noah er blevet kendt på rekordtid for deres kærlige, satiriske betragtninger af det danske folkefærd. Publikum kan nu opleve komikerparret for sidste gang live på scenen i MCH Herning Kongrescenter, når de slutter af på toppen efter fem år. De to komikere, der på kort tid har kæmpet sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarkstour; Farvel og Tjak.

På deres seneste turné lagde Adam & Noah hele Danmark ned, da de optrådte for udsolgte sale alle steder. Fans fra hele landet meldte efterfølgende ud, at de ikke havde nået at få billetter, så det kan anbefales at være hurtig, hvis man vil opleve de to komikere i Herning en sidste gang.

Adam & Noahs afskedsshow Farvel og Tjak kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 22. oktober 2020. Billetter kan købes på mch.dk.