24-05-2018  - MCH PRESSE

Agromek 2018 med nye spændende tiltag

Agromek 2018 med nye spændende tiltag

Agromek vil skabe et innovationsområde med de nyeste trends inden for blandt andet robotter. Her et tilbageblik på Agromek 2016. Foto: Wiegaarden

Det nye innovationsområde Agromania vil sætte fokus på fremtidens digitale løsninger til landbruget

Der er fuld gang i forberedelserne til Agromek 2018, hvor fremtidens landbrug kommer til at spille en stor rolle.

- Digitaliseringen buldrer afsted, og det gælder også i landbruget. Vi glæder os derfor til at lancere et nyt, spændende koncept i form af et innovationsområde målrettet fremtidens landbrug, siger formanden for Agromeks messekomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S.

- Vi etablerer innovationsområdet Agromania, hvor der er fokus på fremtidens løsninger til agrosektoren. Her vil de besøgende kunne blive opdateret på de nyeste trends inden for blandt andet digitalisering, robotter og big data, fortsætter Sten Andersen.

Fokus på biogas
Et andet nyt tiltag er, at Agromek sætter fokus på biogas. I en af hallerne bliver et afsnit helt forbeholdt udstillere med relationer til biogas, og der er godt gang i efterspørgslen fra udstillere, der gerne vil være en del af området.

Sten Andersen understreger, at Agromek er en messe, som er interessant for alle landmænd, uanset hvad deres produktion omfatter.

- Målet er, at Agromek medvirker til at dele viden og inspirerer landmænd og andre beslutningstagere fra ind- og udland, siger Sten Andersen.

I 2016 havde Agromek knap 42.000 besøgende, hvoraf mere end 5.000 var udenlandske gæster.

Agromek finder sted den 27.–30. november 2018 i MCH Messecenter Herning.

På messen bliver alt det nye præsenteret inden for markredskaber, traktorer og høstmaskiner, kornhåndtering, staldmekanisering, energi, viden og service samt entreprenør, park, vej og anlæg.