28-11-2016  - Agromek

Agromek er klar til det store rykind

Agromek er klar til det store rykind

Fra tirsdag morgen står alle udstillerne klar til at tage imod de besøgende på Agromek 2016 i MCH Messecenter Herning. Foto: Agromek.

Droner, mejetærskere, traktorer i alle størrelser samt alt, hvad det moderne landbrug har brug for, kan ses på landbrugsmessen Agromek i denne uge.

Agromek

Agromek er landbrugsmessen, der gennem de seneste 40 år har samlet landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Det er her, hele branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og inspiration og viden opstår. 

Messen finder sted hvert andet år i MCH Messecenter Herning. 

www.agromek.dk

Tirsdag morgen går det løs, når alle med interesse for teknik, landbrug og hele den grønne sektor kan opleve alt det nyeste på Nordeuropas største samlede landbrugsmesse Agromek. Her kan landmændene komme på en rigtig shoppetur, for de store haller i MCH Messecenter Herning er gennem de seneste dage blevet fyldt med store traktorer, maskiner, redskaber og meget andet. I alt står 536 udstillere klar inden døre, mens 22 udstillere har suppleret med en udendørs udstilling.

- Det findes ikke noget bedre sted i Nordeuropa at orientere sig om alt det nye inden for landbruget.  Udstillerne kommer med 247 godkendte produktnyheder. Vil man følge med i udviklingen af for eksempel robotter i marken og høre om mulighederne for at bruge droner i landbruget, eller se hvordan grise automatisk fotograferes for at følge deres vækst, kan jeg kun anbefale at besøge Agromek, siger formanden for Agromeks udstillingskomité, adm. direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S.

- Agromek er ikke alene en udstilling af maskiner, men et netværks- og videnscenter, hvor de besøgende virkelig kan få tanket op. Mange udstillere tilbyder gode råd og viden, som landmændene kan tage med hjem som inspiration, siger Sten Andersen og fortsætter:

- Vi har det hidtil største aktivitetsprogram, så det kommer til at summe af aktiviteter i de kommende dage. Der bliver alt lige fra kåringer af vindere af Agromek Awards til testkørsel af traktorer, tv-debat og mulighed for at tage med på en fremtidsrejse på Seges' stand. Derudover  er der en lang række aktiviteter, som de enkelte udstillere står for, mens der i Hal Q er kvægudstilling og dyrskue, siger Sten Andersen.
 

Mange udenlandske besøgende
Agromek får igen i år et stort rykind af udenlandske gæster. Sidste gang havde Agromek 6.000 udenlandske besøgende, og udenlandske gæster fra mere end 24 lande har på forhånd meldt deres ankomst.

Blandt de udenlandske gæster er også godt 60 udenlandske journalister, hvoraf halvdelen er delegerede fra den europæiske organisation af landbrugsjournalister ENAJ, som har lagt sit årsmøde under Agromek.

Agromek holder åbent tirsdag-fredag fra 9.00-17.00. Onsdag er der åbent til kl. 20.00 og tilmed gratis adgang fra kl. 16.00.

Køb din billet her