19-12-2016  - MCH PRESSE

Alle ferier starter i Herning

Alle ferier starter i Herning

Foto: MCH/Tony Brøchner.

Skandinaviens største feriemesse er klar til at opfylde tusindvis af feriedrømme for besøgende i MCH Messecenter Herning fra 24. til 26. februar 2017. Messen byder på over 1.000 udstillere – heriblandt alle de største charterbureauer.

Ferie for Alle

Ferie for Alle 2017 foregår i MCH Messecenter Herning fra 24. til 26. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse, byder på over 1.000 udstillere og over 400 stande. Messen finder sted en gang om året og besøges af over 60.000 ferieglade danskere.

Læs mere på www.ferieforalle.dk. 

Bare tæer på en sandstrand, travesko i en storby, vandrestøvler på en bjergside, klipklappere på en campingplads eller golfsko på en green i ind- eller udland.
Uanset fodtøj, destination og prisklasse kan feriehungrende danskere se frem til at opfylde feriedrømmene i Herning, når Ferie for Alle igen finder sted i slutningen af februar.

- Igen i år præsenterer vi takket være de over 1.000 udstillere Skandinaviens største udvalg af ferieoplevelser, -inspiration, -udstyr og -destinationer. Vores vigtigste mål er at sende besøgende hjem med deres drømmeferier, masser af inspiration og alt det udstyr, de higer efter. Desuden er messen også en oplevelse i sig selv med masser af tilbud, konkurrencer og underholdning for både store og små, siger projektchef i MCH Anders Ladefoged Mortensen.

Ferie for Alle fylder samtlige 13 messehaller i MCH Messecenter Herning - det vil sige 60.000 kvadratmeter - og er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.

 

De største charterbureauer samlet på ét sted
I de to, store haller, som rummer ”Udland”, vil der være fyldt med rejsebureauer og turistkontorer. Desuden vil besøgende her, som det eneste sted i Danmark, finde Danmarks største charterbureauer samlet på et sted.

En af dem er Apollo. De deltager med en stor stand med 35 medarbejdere, som i gennemsnit har arbejdet 11 år for selskabet:

- Ferie for Alle er en af de få begivenheder, hvor vi møder danskerne – både dem som rejser med os i forvejen, og dem som er interesserede i nye feriemuligheder. Det er vigtigt, fordi vi synes, vi har meget at tilbyde, og fordi vi får mulighed for at udveksle erfaringer med gæsterne, siger Glenn Bisgaard, kunde- og presseansvarlig hos Apollo Danmark.

Apollo bringer ikke bare gode tilbud med sig men også konkurrencer og god underholdning i form af Flying Superkids. Derudover kan besøgende se frem mod præsentationen af flere danserejser på messen.

- Allerede nu har vi rejser med deltagere, som er kendt fra et populært danseprogram på TV2 – så har jeg vist ikke sagt for meget. Den slags kommer vi til at have flere af. Resten af detaljerne må man vente med at høre om til messen, siger Glenn Bisgaard.

 

Camping som partner
Som altid sættes der særligt fokus på et udvalgt ferietema på messen, og i 2017 er valget faldet på camping. Derfor kan besøgende se frem til at hente ekstra megen campinginspiration, som er målrettet både erfarne og nye campister.
På Ferie for Alle 2017 kan besøgende opleve samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.