11-02-2019  - MCH Presse

Anders ’Anden’ Matthesen vender tilbage til Herning med helt nyt show

Anders ’Anden’ Matthesen vender tilbage til Herning med helt nyt show

Pressefoto.

Det bliver et glædeligt gensyn med Anders 'Anden' Matthesen, når han 1. marts indtager Herning med et helt nyt show. Der er kun få billetter tilbage til det første show, og derfor er der allerede sat et ekstra show i salg samme aften.

Efter et succesfuldt jubilæumsshow i efteråret indtager Anders 'Anden' Matthesen 1. marts 2019 MCH Herning Kongrescenter med 'ANDEN - bringer ud', hvor klassisk stand-up er i højsædet. Det første sho.w i MCH Herning Kongrescenter i marts er allerede ved at være udsolgt, og derfor er der sat et ekstra show i salg samme aften. Publikum får altså rig mulighed for at opleve 'Anden' med helt nyt materiale. 

Det er en massiv efterspørgsel, der har fået Anders Matthesen til at starte tour-bussen op og køre fra by til by med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. Der er tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

- Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand-up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er der, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig, siger Anders Matthesen om showet.

'ANDEN - bringer ud' kan opleves i gæster MCH Herning Kongrescenter 1. marts 2019 kl. 19.00 og 21.30.