08-04-2019  - MCH Presse

Anders Blichfeldt synger julegospel i Herning

Anders Blichfeldt synger julegospel i Herning

Pressefoto.

Anders Blichfeldt, Andrews Sisters og Jønnsons Fristelser lægger op til en festlig aften 1. december 2019 i MCH Herning Kongrescenter, når glæden for musik sætter gang i julestemningen til koncerten Christmas Gospel.

Der er lagt op til en festlig julekoncert med rock'n roll samt liv og glade dage, når Anders Blichfeldt synger julegospel 1. december 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Med sig har Anders Blichfeldt gospelgruppen Andrews Sisters og Jønssons Fristelser, der har Martin Jønsson som kapelmester.

Det er glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen til koncerten, der byder på livlige gospelversioner af klassiske julesange og et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet. Tidligere X Factor-vinder Linda Andrews udgør sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters. Udover at synge kor giver gruppen også publikum fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Kapelmester Martin Jønsson sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin kender gospelgenren særdeles godt, og med sig har han saxofonist Ulrik Bust, der er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. Bassisten Morten Maltesen får sammen med Mads Andersen på trommer hele orkesteret til at swinge.

Julekoncerten Christmas Gospel kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 1. december 2019. Billetsalget er startet.