19-09-2019  - MCH Presse

Anders Lund Madsen gæster Herning med sit første liveshow nogensinde

Anders Lund Madsen gæster Herning med sit første liveshow nogensinde

Pressefoto.

Publikum kan se frem til at opleve Anders Lund Madsen, når han gæster MCH Herning Kongrescenter 31. januar 2020 med sit første – og måske sidste – liveshow nogensinde.

For første gang nogensinde tager Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné med sit liveshow ’SLUT’ og lægger i den forbindelse vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 31. januar 2020. Det bliver publikums måske sidste chance for at opleve den lynende intelligente og skarpe foredragsholder, da jorden – ifølge Anders Lund Madsen selv – muligvis går under i løbet af foråret 2020. Derfor vil han samle nationen, inden det er for sent.

- Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, og samtidig kan det også godt blive super akavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden. Så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret, siger Anders Lund Madsen om showet.

Stopuret tikker mod nul
Showet ’SLUT’ er en status på alting, mens stopuret tikker mod nul. Og selvom publikum skulle være så heldige, at jorden ikke går under netop den aften, Anders Lund Madsen står på scenen i MCH Herning Kongrescenter, behøver de ifølge foredragsholderen ikke at føle, at aftenen er spildt.

- Og hvis dét nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt. Hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af dét, og på den måde bliver dette den ultimative win-win-situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af, siger Anders Lund Madsen.

Anders Lund Madsens liveshow ’SLUT’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 31. januar 2020. Billetsalget er startet.