25-06-2022  - MCH Presse

André Rieu betog Jyske Bank Boxen med eventyrlig musikalsk magi

André Rieu betog Jyske Bank Boxen med eventyrlig musikalsk magi

André Rieu var dybt engageret fra første fløjt, da han sammen med sit orkester lørdag aften var tilbage i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den hollandske violinvirtuos André Rieu, der var første internationale navn i Jyske Bank Boxen siden corona, fascinerede lørdag 25. juni 2022 publikum med et flot og farverigt show.

Publikum i en pakket Jyske Bank Boxen var lørdag aften vidne til en storslået oplevelse, da André Rieu efter tre års fravær var tilbage i Herning og traditionen tro trakterede med et overdådigt show. Med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester var koncerten en forrygende opvisning ud i eventyrlig musikalsk magi svøbt i pomp og pragt.

Violinisten og dirigenten Rieu betog atter en gang sit publikum med smukke og betagende kompositioner, men var samtidig et særdeles festligt bekendtskab, der som det mest naturlige i verden fik de mange tusinde publikummer til at grine. Fællessang og et utal af stående klapsalver blev det også til.

At André Rieu har en usædvanlig flair for at opdatere den klassiske musik på mest medrivende manér blev understreget lørdag aften i Jyske Bank Boxen, hvor publikum samtidig blev velsignet med et prægtigt visuelt show spundet om farverige kjoler, en enorm, konkav storskærm og opfindsomme koreografier.


Se flere billeder