12-06-2024  - MCH Presse

André Rieu tryllebandt Jyske Bank Boxen for 10. gang med spektakulært show

André Rieu tryllebandt Jyske Bank Boxen for 10. gang med spektakulært show

André Rieu gæstede Jyske Bank Boxen 12. juni 2024

Stjerneviolinisten André Rieu leverede et medrivende og yderst underholdende show, da han onsdag 12. juni gæstede Jyske Bank Boxen for 10. gang med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester.

Den populære og prisvindende violinist, André Rieu, fremførte endnu en gang et magisk og humoristisk show, da han onsdag 12. juni gæstede Jyske Bank Boxen for 10. gang og MCH for 11. gang. Med et flot og folkeligt show og det sædvanlige glimt i øjet sikrede han sublim underholdning for de 9000 publikummer, der havde sikret sig billet til koncerten.

I 35 år har den hollandske violinist og hans 60-mand store Johann Strauss-orkester turneret kloden rundt og forkælet flere end en halv million publikummer om året med deres unikke og farverige forestillinger.

Aftenen var fyldt med pomp og pragt og en fantastisk stemning med både fællessang og dans. Med mesterlig musik, fortryllende kostumer, humoristiske indspark og spektakulære scenografier skabte den verdensberømte violinvirtuos endnu en gang et uforglemmeligt univers, der bevægede alle følelser hos de forventningsfulde fans i Jyske Bank Boxen.

Særlig gæst og stor karriere

Musikalsk spændte kataloget også bredt og med flere underholdende indslag: fra den ikoniske 'Radetzky March' akkompagneret af ballonregn til medrivende sange som Händels ’Halleluja’ og mange flere musikalske øjeblikke. I aftenens anledning var der også en særlig gæsteoptræden af 15-årige Emma Kok fra Holland, der allerede har imponeret millioner af mennesker rundt om i verden og gået viralt med sin version af sangen ’Voilà’ ved André Rieus Maastricht-koncerter i 2023. Netop denne og ’Heal the world’ fik aftenens gæster fornøjelsen af på scenen til stor begejstring og stående klapsalver.

André Rieus karriere er uden sidestykke, og det beviste han endnu en gang i Herning med en storslået koncertoplevelse. Flere bragende bifald brød ud, mens publikum svajede, dansede og klappede i takt til den festlige, folkelige og fortryllende stemning til stjerneviolinistens 10. show i Jyske Bank Boxen.

Med sine i alt 11 shows i MCH’s historie er violinvirtuosen den kunstner, der har samlet flest gæster igennem tiden med sine i alt 88.939 publikummer.


Se flere billeder