03-04-2019  - MCH Presse

Andrew Lloyd Webber hyldes med et storslået show i Herning

Andrew Lloyd Webber hyldes med et storslået show i Herning

Pressefoto.

Det bliver en musikalsk rejse ud over det sædvanlige, når en af de største musicalkomponister nogensinde, Andrew Lloyd Webber, bliver hyldet i MCH Herning Kongrescenter 20. februar 2020.

Hyldestshowet Andrew Lloyd Webber Gala kommer til MCH Herning Kongrescenter 20. februar 2020 for at hylde den britiske musicalkomponist gennem et forrygende uddrag af hans store mesterværker - heriblandt 'Jesus Christ Superstar', 'Phantom of the Opera', 'Cats', 'Sunset Boulevard' og ikke mindst 'Evita', som netop er aktuel i MCH's opsætning af musicalen, der kan opleves i april i MCH Herning Kongrescenter. 

En rejse gennem Webbers forrygende musicalunivers
I det storslåede show bliver Andrew Lloyd Webbers musik fortolket på smukkeste vis af en gruppe talentfulde kunstnere; fire internationalt anerkendte sangere, otte dansere samt et 14-mand stort orkester, der er sammensat af den tyske kapelmester Matthias Suschke. Sammen med en fortæller bliver publikum taget med på en rejse gennem Andrew Lloyd Webbers musicalunivers, der både rummer kærlighed, forførelse, romantik, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

Udover den musikalske underholdning er showet krydret med farverige kostumer, store projektioner og et forrygende lysshow.

Andrew Lloyd Webber Gala kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 20. februar 2020. Billetter kan købes på mch.dk.