09-09-2019  - MCH Presse

Anmelderroste Jonatan Spang giver ekstra show i Herning

Anmelderroste Jonatan Spang giver ekstra show i Herning

Pressefoto.

Med et næsten udsolgt Jonatan Spang-show bliver det nu muligt for flere latterglade publikummer at opleve det anmelderroste onemanshow, når den populære komiker går på scenen en ekstra gang i MCH Herning Kongrescenter 26. oktober 2019.

Fire år er der gået, siden Jonatan Spang sidst turnerede rundt i Danmark med et stand-up show. Nu er Jonatan Spang på turné igen, og billetterne til det anmelderroste show i MCH Herning Kongrescenter bliver revet væk. Derfor giver den skarpe satiriker nu endnu et show i Herning.

Under navnet ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller komikeren skarpt på omverdenen og ikke mindst sig selv med skarp satire og overraskende pointer – altså er der tale om et ’typisk’ Jonatan Spang-show. I medierne hagler roserne ned over det klassiske onemanshow med superlativer som ”dybt professionelt og velkomponeret” samt ”absolut topklasse”, og Jonatan Spang selv bliver fremhævet som værende i ”topform”.

Det er dog Torben Chris, der indleder comedy-efteråret i MCH Herning Kongrescenter med sit andet onemanshow ’Torben Chris' ABC’ skarpt efterfulgt af Lars Hjortshøjs ’Plan B’, inden det bliver tid til en typisk omgang stand-up med Jonatan Spang.

Ekstrashowet med Jonatan Spang kan opleves 26. oktober 2019 kl. 21.30. Billetsalget er startet på mch.dk.