09-09-2019  - MCH Presse

Anmelderroste Jonatan Spang giver ekstra show i Herning

Anmelderroste Jonatan Spang giver ekstra show i Herning

Pressefoto.

Med et næsten udsolgt Jonatan Spang-show bliver det nu muligt for flere latterglade publikummer at opleve det anmelderroste onemanshow, når den populære komiker går på scenen en ekstra gang i MCH Herning Kongrescenter 26. oktober 2019.

Fire år er der gået, siden Jonatan Spang sidst turnerede rundt i Danmark med et stand-up show. Nu er Jonatan Spang på turné igen, og billetterne til det anmelderroste show i MCH Herning Kongrescenter bliver revet væk. Derfor giver den skarpe satiriker nu endnu et show i Herning.

Under navnet ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller komikeren skarpt på omverdenen og ikke mindst sig selv med skarp satire og overraskende pointer – altså er der tale om et ’typisk’ Jonatan Spang-show. I medierne hagler roserne ned over det klassiske onemanshow med superlativer som ”dybt professionelt og velkomponeret” samt ”absolut topklasse”, og Jonatan Spang selv bliver fremhævet som værende i ”topform”.

Det er dog Torben Chris, der indleder comedy-efteråret i MCH Herning Kongrescenter med sit andet onemanshow ’Torben Chris' ABC’ skarpt efterfulgt af Lars Hjortshøjs ’Plan B’, inden det bliver tid til en typisk omgang stand-up med Jonatan Spang.

Ekstrashowet med Jonatan Spang kan opleves 26. oktober 2019 kl. 21.30. Billetsalget er startet på mch.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer