20-03-2018  - MCH PRESSE

Anne, Sanne og Lis indtager Jyske Bank Boxen

Anne, Sanne og Lis indtager Jyske Bank Boxen

Foto: Martin Bubandt.

Jyske Bank Boxen sætter scenen 24. maj 2019, når Danmarks ukronede rockdronninger Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen genforenes og tager på turné for at møde deres trofaste publikum.

Det bliver et glædeligt gensyn, når tre af Danmarks største kvindelige stjerner inden for dansk pop- og rockmusik drager på turné i maj 2019 og lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har for længst skrevet sig ind i danskernes bevidsthed, og når de drager på turné i 2019, er det 38 år siden, de senest optrådte sammen alle tre. Med fyldte koncertsale landet over og hundredtusindvis af solgte plader op gennem 70’erne og 80’erne blev ”Anne, Sanne og Lis” et kvalitetsstempel og en treenighed, som dansk musik ikke havde hørt magen til.

En rejse tilbage i tiden

Det er små 40 år siden, at Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen begyndte at spille sammen og hittede med de to lp’er ”Anne Linnet Band” (1981) og ”Cha Cha Cha” (1982). De tre havde dog allerede i årene inden starten af 1980’erne spillet sammen i ”Shit & Chanel”, og sidenhen har de alle tre spillet sammen på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og har også indimellem medvirket på hinandens soloplader.

Listen af hits signeret af de tre kvinder - alene eller sammen - er lang, og tilsammen har Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen udgivet flere end 75 regulære albummer, og hertil kommer et hav af opsamlinger. De har således en stor samling materiale at vælge mellem, når der skal findes det helt rigtige repertoire til koncerten i maj 2019. Publikum kan se frem til at blive taget med på en rejse tilbage i tiden, og grundstammen til koncerten bliver dermed sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band krydret med sange fra deres solokarrierer.  

Billetsalget til koncerten i Jyske Bank Boxen starter torsdag 22. marts kl. 10:00 via mch.dk og ticketmaster.dk.